Acasa Experiențe de călătorie Excursii de o zi & mai lungi Explorează într-un tur de o zi Perfume Pagoda & mărturiile istorice ale budismului vietnamez

Explorează într-un tur de o zi Perfume Pagoda & mărturiile istorice ale budismului vietnamez

7 Reviews

Hanoi / Vietnam

Durată: 8 ore

Furnizor:

Viator

De la 31

Scurtă descriere:

Vizitează Perfume Pagoda (pagoda Huong) într-o excursie de o zi din Hanoi care include transportul dus-întors de la hotel, o excursie pitorească cu barca, prânzul, intrarea și urcarea cu telecabina la locul de pelerinaj din vârful muntelui. Fă un drum scurt la un altar dintr-o peșteră, experimentează moștenirea budistă a Vietnamului și explorează un peisaj superb plin de carsturi stâncoase și întinderi de orez.

Repere:

  • Tur de opt ore spre Perfume Pagoda, din Hanoi;
  • Călătorește cu barca și vezi peisajul de pe apă;
  • Urci cu telecabina la un templu de pe munte;
  • Taxele de intrare sunt incluse;
  • Transferul dus-întors de la hotel este inclus.

La ce să te aștepți:

Începe-ți turul cu preluarea de la hotelul din Hanoi și călătorește în regiunea rurală cu un autobuz dotat cu aer condiționat. Bucură-te de imaginile cu comunitățile rurale în timp ce lași în urmă traficul orașului și înaintezi spre câmpuri și sate, apoi coboară la debarcaderul Yen Vi, unde urci într-o barcă pentru a merge pe râul Yen Vi.

Navighează în aval și treci de dealuri verzi și de munți de calcar, apoi acostează la debarcaderul Duc. Acest tur include urcarea cu telecabina la Perfume Pagoda, cât și coborârea, așa că poți ajunge la templu fără să urci pe jos cărările abrupte ale muntelui. Alunecă deasupra râului în timp ce telecabina se apropie de vârful muntelui și continuă la pas într-o drumeție ușoară spre grota Huong Tich.

Intră în peșteră pentru a admira altarele budiste protejate de pereți de calcar și apoi vizitează întregul complex Perfume Pagoda, o serie de locuri de pelerinaj importante pentru budiștii vietnamezi. Fă o pauză la un restaurant pentru a lua masa, înainte de a coborî cu telecabina și a porni în călătoria spre Hanoi. Acest tur se încheie cu transferul tău înapoi la hotel.

Vezi și alte experiențe din Hanoi

Excursii de o zi & mai lungi

Aproape fiecare destinație ascunde ceva special și, de multe ori, se întâmplă ca acel lucru de neprețuit să se afle în apropiere, dar la ceva distanță, impunând excursii de o zi sau chiar mai lungi. Dar știi, când te afli într-un travel mood de explorare, că astfel de excursii, deși obositoare uneori, fac ca întreaga călătorie să merite. Da, poate că nu mai ai atâta vreme pentru relaxare, dar sunt lucruri mai importante decât asta. Iar cele pe care le vezi explorând regiunea în care îți faci vacanța merită tot efortul, mai ales dacă te ghidezi după selecția noastră, în care am pus doar acele locuri cu adevărat speciale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.