Acasa Experiențe de călătorie Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă Distrează-te într-un tur cu Segway în Palma de Mallorca: Parc de la Mar & Palma Cathedral & orașul vechi

Distrează-te într-un tur cu Segway în Palma de Mallorca: Parc de la Mar & Palma Cathedral & orașul vechi

Mallorca / Spania

Durată: 3 ore

Furnizor:

Viator

Scurtă descriere:

Bucură-te de o experiență de vizitare alternativă în Palma de Mallorca, cu un Segway rapid, în timpul unui tur senzațional. Selectează un tur de o oră, două sau trei ore, apoi urmează-ți ghidul cunoscător pe străzile fermecătoare al capitalei din Mallorca, pe propriul Segway, cu auto-balansare. Vezi atracții spectaculoase, ca marea catedrală gotică Palma și frumoasa plajă Ciudad Jardín. Atenția personalizată din partea ghidului este garantată în acest tur în grup mic, limitat la șase persoane.

Repere:

  • Tur cu un Segway în Palma de Mallorca, condus de un ghid local;
  • Explorează centrul orașului,precum și Orașul Vechi din Palma de Mallorca;
  • Vezi Parc de la Mar și catedrala Palma;
  • Treci prin Portixol, un fost sat pescăresc fermecător, dacă ai selectat opțiunea;
  • Mergi de-a lungul țărmului și vizitează plaja Ciudad Jardín, dacă ai selectat opțiunea;
  • Alege între un tur de o oră, două sau trei ore;
  • Tur cu Segway, cu plecare dimineața sau după-amiaza;
  • Tur în grup mic, limitat la șase persoane, ce asigură o experiență presonalizată.

La ce să te aștepți:

Selectează un tur de o oră, două sau trei ore, dimineața sau după-amiaza, pentru a se potrivi programului tău. Vino la punctul de întâlnire din centrul orașului Palma de Mallorca, pentru a-ți întâlni ghidul și a primi Segway-ul cu două roți, cu auto-balansare. Participă la sesiunea de orientare și, din momentul în care te simți încrezător, pornește să explorezi orașul și atracțiile sale. Vezi itinerariul de mai jos, pentru informații detaliate specifice fiecărei opțiuni a turului.

 

Itinerariu

 

Tur al orașului (1 oră)

 

Urmează-ți ghidul spre Parc de la Mar, o zonă recreațională ce dispune de un lac artificial și de o fântână enormă. Treci de multele baruri și cafenele și admiră priveliștile cu lacul, marea și portul.

Fă fotografii în fața catedralei Palma (La Seu). Admiră fațada sa gotică în timp ce ghidul îți împărtășește informații despre istoria sa și îți povestește despre Antoni Gaudi – arhitectul modernist responsabil pentru multele decoruri din interiorul catedralei.

 

Vezi atracții ca băile arabe (Banys Àrabs), marile reședințe Casal Santa Euàlia și Dalt Murada, și palatul Almudaina, precum și vechiul palat, construit de romani ca o citadelă.

 

Pe măsură de aluneci pe străzi cu Segway-ul, admiră cu uimire piețele frumoase și bisericile. Ultima oprire a turului este Es Baluard, un muzeu de artă modernă, unde te poți bucura de răcoritoare (pe propria cheltuială), înainte de a te întoarce la punctul inițial de plecare.

 

Tur al orașului și al grădinilor (2 ore)

 

Începe-ți turul fie din Playa de Palma, fie din centrul orașului. Alunecă pe străzile istorice din Palma de Mallorca, admirând atracțiile obligatorii ale orașului, la fel ca în turul de o oră.

 

Apoi, croiește-ți drum prin Portixol, un fost sat pescăresc fermecător, și întoarce-te la punctul de plecare. Pornind din centrul orașului, ai ocazia să ajungi la grădinile verzi ale capitalei insulei Mallorca și la frumoasa plajă Ciudad Jardín. După ceva timp petrecut la plajă, bucură-te de călătoria superbă de întoarcere spre centrul orașului, la punctul inițial de plecare.

 

Tur al orașului și al portului turistic (3 ore)

 

Urcă pe Segway fie la Playa de Palma, fie în centrul orașului Palma de Mallorca și apoi continuă de-a lungul coastei scăldate de soare. În timp ce aluneci de-a lungul plajei, bucură-te de superbul peisaj al insulelor și al Mării Mediterane.

 

Treci de nisipurile aurii ale plajelor Can Pastilla, Cala Estanica and Es Carnatge, prin pitorescul Portixol, spre Ciudad Jardín.

 

După ce explorezi plaja, pornește în frumoasa călătorie de întoarcere spre centrul orașului, de unde te aventurezi în turul tău de o oră al atracțiilor de top din Palma de Mallorca.

Vezi și alte experiențe din Mallorca

Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă

Plimbările sunt cele mai nimerite feluri de a explora o destinație turistică nouă într-un travel mood activ. Dacă vrei să simți cu adevărat atmosfera unui loc, să te imersezi în cultura locală, alege astfel de plimbări, fie pe jos, fie cu bicicleta sau cu o ambarcațiune, pe apă – trăind astfel autentic vibe-ul destinației și aflând, în același timp, povești despre istoria locului, despre tradițiile sale și despre legendele pe care le-a născut de-a lungul timpului.

În grupuri mici și însoțit de un ghid, cunoști într-o manieră amuzantă, interactivă și dinamică zona în care te afli. Iar distracția e de neprețuit când vine la pachet cu aventurarea pe noi tărâmuri.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.