Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie cu localnici Trăiește experiența unui tur de oraș cu tricicleta condusă de un ghid privat & fă shopping la magazinele de mătăsuri & obiecte tradiționale

Trăiește experiența unui tur de oraș cu tricicleta condusă de un ghid privat & fă shopping la magazinele de mătăsuri & obiecte tradiționale

Nha Trang / Vietnam

Durată: 2 ore

Furnizor:

Viator

De la 30

Scurtă descriere:

O călătorie prin oraș pe o tricicletă e o modalitate excelentă de a explora Nha Trang. Acest tur de două ore alături de un ghid privat, care pedalează pentru tine, îți arată câteva dintre cele mai interesante magazine de mătăsuri și produse artizanale din oraș, dar și populara piață Dam. Nu doar că ai ocazia să cumperi tot ce îți dorești, dar întâlnești și croitori locali de top și poți degusta varietăți culinare vietnameze delicioase. Este modalitatea ideală de a te deplasa în stil vietnamez, pentru că tricicleta îți permite să îți odihnești picioarele pe măsură ce aduni plase de produse din experiența ta de shopping fără griji.

Repere:

  • Poți alege între plecarea dimineața sau după-amiaza;
  • Pedalezi pe străzile orașului pentru a simți din plin atmosfera locală;
  • Itinerariul este flexibil și poate fi adaptat preferințelor tale.

La ce să te aștepți:

La ora selectată pentru plecare, dimineața sau după amiaza, ești preluat de la hotelul la care ești cazat în Nha Trang. Urci pe tricicletă alături de ghid și mergi de-a lungul străzii Tran Phu. Pe măsură ce parcurgi această stradă de-a lungul mării, admiri această zonă a orașului Nha Trang, cu restaurantele, barurile, magazinele și mulțimile sale, și cu traficul său haotic.

Vizitezi satul istoric XQ, cu o galerie de broderii și multe ateliere, pentru a vedea munca migăloasă a artizanilor. Apoi îți continui cumpărăturile la piața Dam, una dintre cele mai ofertante din oraș din punctul de vedere al varietății bunurilor de vânzare.

Vezi și alte experiențe din Nha Trang

Experiențe de călătorie cu localnici

Cunoscătorii și pasionații de călătorii știu deja ce avantaje aduce oricărui sejur interacțiunea nestingherită cu localnicii. Iar dacă te alături acestora pentru activități și experiențe de vacanță, când te afli într-un travel mood de evadare sau de explorare, ai ocazia să te conectezi direct la stilul lor de viață.

Cunoaște localnicii, află-le obiceiurile și tradițiile, ascultă-le poveștile și observă-le comportamentul – nimic nu îți îmbogățește mai tare vacanța decât diferența culturală pe care o înțelegi și o respecți, odată ce știi care sunt asemănările și deosebirile dintre felul tău și al lor de a vedea lumea. Doar așa te întorci mai câștigat dintr-o călătorie.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.