Acasa Experiențe de călătorie Activități în natură Relaxează-te o zi întreagă într-o piscină naturală fierbinte & bucură-te de frumusețea peisajelor din jurul tău

Relaxează-te o zi întreagă într-o piscină naturală fierbinte & bucură-te de frumusețea peisajelor din jurul tău

7 Reviews

La Fortuna / Costa Rica

Durată:

Furnizor:

Viator

De la 23

Scurtă descriere:

Intră într-o piscină termală naturală cu acest tur de o zi întreagă spre izvoarele termale din La Fortuna, cu opțiunea de a lua prânzul sau cina acolo. Explorează o grădină tropicală luxuriantă între vizitele la izvoare și cascade, relaxează-te într-o colibă privată la umbră sau încearcă o sesiune de hidromasaj. Bucură-te de facilitățile curate și de o serie întreagă de tratamente corporale, și minunează-te în fața priveliștilor Arenalului, în timp ce te relaxezi în acest rai tropical.

Repere:

  • Experiență unică, pe care o ai o dată în viață;
  • Turul se poate face și cu căruciorul rulant;
  • Poți face acest tur cadou cuiva drag, pentru o ocazie specială;
  • Experiență romantică, perfectă pentru cupluri;
  • Raport excelent calitate-preț;
  • Opțiune de masă vegetariană.

La ce să te aștepți:

Experimentează natura din La Fortuna, Costa Rica, când ești înconjurat de frumusețea tropicală a unei grădini din Paradise Hot Springs. Admiră plante exotice, flori și arbori de cafea costaricană, observând în același timp și panoramele asupra vulcanului Arenal și petrecând timpul răsfățându-te.

Fă baie în piscinele termale Palma Real, Los Papiros și Pangea și lasă apele calde să îți relaxeze întregul corp. De asemenea, bucură-te de confortul diferitelor tipuri de hidromasaj cu Ginger Jacuzzi, Phoenix Jacuzzi sau Oasis Jacuzzi, dar și cu cea mai recentă atracție, Guaria. Poți să te relaxezi și la umbră, într-una dintre colibele deschise individuale. Ai și opțiunea de a adăuga prânzul sau cina vizitei tale de o zi. O călătorie la Paradise Hot Springs este modalitatea absolută de a experimenta miracolul natural al apelor termale din Costa Rica, într-o atmosferă liniștitoare.

Vezi și alte experiențe din La Fortuna

Activități în natură

Unele destinații te cheamă să te cufunzi în natură, pentru că atuul lor principal este poziționarea geografică privilegiată în mijlocul unor locuri înzestrate natural cu frumuseți uluitoare. Dacă te atrag priveliștile unice și acele activități prin care descoperi locuri unice, atunci când călătorești spre locuri renumite pentru asta, și te afli în travel mood activ sau de evadare, alege activități în natură.

Respiră atmosfera locului, alegând experiențele care te aduc mai aproape de ocean sau de crestele munților, care te poartă dincolo de cărările prea umblate, astfel încât să cunoști cât mai autentic și să îți trăiești la maximum vacanța. Nimic nu se compară cu evadarea în natură, iar aceste experiențe ți-o demonstrează din plin.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.