Acasa Experiențe de călătorie Activități de apă Îmbarcă-te într-un safari prin junglă, pe râul Penas Blancas, cu un ghid local & vezi animalele în habitatul lor natural

Îmbarcă-te într-un safari prin junglă, pe râul Penas Blancas, cu un ghid local & vezi animalele în habitatul lor natural

7 Reviews

La Fortuna / Costa Rica

Durată: 8 ore

Furnizor:

Viator

De la 49

Scurtă descriere:

Îmbarcă-te într-un safari prin junglă cu o croazieră prin superbul peisaj al râului Penas Blancas din Costa Rica. Urci pe o ambarcațiune și plutești relaxat prin pădurea tropicală, unde poți să observi exponenți ai faunei sălbatice precum maimuțe, leneși, iguane și păsări colorate. Află despre uimitoarele plante și animale, pe care ți le arată ghidul tău bilingv, când admiri împrejurimile luxuriante. O gustare tropicală și transferul dus-întors de la Arenal sunt incluse.

Repere:

  • Safari pe râul Penas Blancas, în Arenal, Costa Rica;
  • Ghidul local expert te duce prin pădurea tropicală cu barca;
  • Vezi fauna sălbatică din Costa Rica, cu leneși, maimuțe, crocodili și păsări în habitatul lor natural;
  • Transferul este inclus.

La ce să te aștepți:

Acest tur este o modalitate fantastică și relaxantă de a experimenta incredibila biodiversitate din Costa Rica. Turul începe dis-de-dimineață cu preluarea de la hotelul tău din Arenal, urmată de un drum până la punctul de lansare pe râul Penas Blancas. Treci la bordul unui raft alături de ghidul tău și lași curenții blânzi ai râului să te poarte prin pădurea tropicală.

De-a lungul celor aproximativ două ore pe râu, ghidul îți arată fauna nativă în jungla pe care o parcurgeți. Fii atent să vezi leneși și maimuțe în copaci, și privește malurile ca să observi țestoase și iguane. În aer, poți să vezi păsările colorate.

Treci la vâsle dacă vrei sau pur și simplu relaxează-te și bucură-te de călătorie. Savurează fructe tropicale proaspete și băuturi răcoritoare înainte de a te întoarce la hotelul tău din Arenal.

Vezi și alte experiențe din La Fortuna

Activități de apă

Fie că e vorba de croaziere sau de scufundări, sunt unele destinații aflate pe apă către care călătorii migrează tocmai cuprinși de mirajul unor experiențe ce au legătură cu apa. În locurile în care aceasta te îmbie, pur și simplu, să vii, mai ales aflat într-un travel mood activ, alege dintre multele opțiuni care celebrează toate formele în care apa se găsește în natură.

Știi că vrei să plonjezi în cascade, să faci snorkeling într-o mare tropicală sau să navighezi pe cursul liniștit al unui fluviu ce străbate un oraș – am ales pentru tine activitățile care îți vor plăcea, în funcție de locul pe care îl explorezi.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.