Acasa Experiențe de călătorie Activități în natură Vizitează grotele Venado & intră într-un labirint de râuri subterane străvechi expuse acum, după milioane de ani

Vizitează grotele Venado & intră într-un labirint de râuri subterane străvechi expuse acum, după milioane de ani

4 Reviews

La Fortuna / Costa Rica

Durată: 4 ore

Furnizor:

Viator

De la 70

Scurtă descriere:

Coboară-te sub pământ într-un tur de patru ore prin peșterile Venado din La Fortuna, și urmează rutele subterane într-o serie remarcabilă de grote și încăperi. Pregătește-te și urmează lumina lanternei de-a lungul unui fund străvechi de mare, explorând cavernele alături de ghidul tău. Te uzi și te murdărești pe drumul către formațiuni fantastice de stânci, stalagmite și stalactite, vizitezi o colonie de lilieci care trăiește în sistemul răcoros și întunecat de peșteri, apoi te întorci la suprafață ca să te bucuri de o gustare cu fructe tropicale.

Repere:

  • Transfer de la și spre hotel inclus;
  • Gustări și băuturi incluse;
  • Ghid prietenos, profesionist și informat;
  • Șofer separat, astfel încât să beneficiezi de atenția ghidului întreaga zi.

La ce să te aștepți:

Echipat cu lanterne și cu tot echipamentul pentru aventură, intri într-un labirint de râuri subterane, expus acum după milioane de ani. Vizitezi formațiuni stâncoase precum Canalul nașterii, Papaya, Coral și Altarul. Formațiunile de roci, stalactite și stalagmite sunt foarte comune în interiorul peșterilor, unele atârnând de sus, altele țâșnind din pământ. O colonie de lilieci locuiește grotele, împreună cu crabi și păianjeni.

După tur te bucuri de un bufet cu fructe proaspete. Rezervă-ți această experiență unică în Costa Rica și pregătește-te să te uzi, să te murdărești și să vezi o lume diferită, care te uimește cu o varietate de emoții, când explorezi cavernele. Căile formate de râurile subterane sunt expuse acum după foarte mulți ani și le poți explora.

Vezi și alte experiențe din La Fortuna

Activități în natură

Unele destinații te cheamă să te cufunzi în natură, pentru că atuul lor principal este poziționarea geografică privilegiată în mijlocul unor locuri înzestrate natural cu frumuseți uluitoare. Dacă te atrag priveliștile unice și acele activități prin care descoperi locuri unice, atunci când călătorești spre locuri renumite pentru asta, și te afli în travel mood activ sau de evadare, alege activități în natură.

Respiră atmosfera locului, alegând experiențele care te aduc mai aproape de ocean sau de crestele munților, care te poartă dincolo de cărările prea umblate, astfel încât să cunoști cât mai autentic și să îți trăiești la maximum vacanța. Nimic nu se compară cu evadarea în natură, iar aceste experiențe ți-o demonstrează din plin.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.