Acasa Experiențe de călătorie Activități în natură Vizitează, într-un tur cu jeep-ul, zone rurale și 2 plaje “virgine”: Playa Macao & Uvero Alto

Vizitează, într-un tur cu jeep-ul, zone rurale și 2 plaje “virgine”: Playa Macao & Uvero Alto

17 Reviews

Republica Dominicană

Durată: 9 ore

Furnizor:

Viator

De la 111

Scurtă descriere:

Condu un jeep prin regiunea rurală dominicană de-a lungul acestei aventuri eco de nouă ore, din Punta Cana. Mergi spre nord, pe drumuri pavate și de pământ, spre fotogenica Playa Macao, o plajă virgină, fără resorturi. Vizitează orașele locale și vezi cum își duc viața majoritatea dominicanilor în mediul rural și descoperă o altă plajă izolată, Uvero Alto. Oprește-te pe drum la o fermă locală de animale, unde poți călări și poți să aluneci pe tiroliană peste râul Anamya, în lanțul muntos Cordillera Oriental. Sunt oferite prânzul și transportul dus-întors de la hotel.

Repere:

  • Condu propriul jeep prin regiunea rurală dominicană;
  • Oprește-te la plaje virgine, pentru a te bucura de peisaje și a înota în valuri;
  • Călărește și alunecă pe tiroliană la poalele munților din vecinătate;
  • Vizitează mici sate, pentru a vedea viața tipic dominicană din zonele rurale.

La ce să te aștepți:

Lasă în urmă plajele cu resorturi din Punta Cana și vizitează regiunea virgină din Republica Dominicană în singura excursie în care tu și ceilalți călători din jeep împărtășiți experiența de a conduce! Începi cu momentul în care părăsești zona hotelului și te îndrepți spre nord, spre fotogenica Uvero Alto, o plajă virgină, fără hoteluri. După o baie răcoritoare, călătoria continuă pe drumurile lăturalnice din regiunea de est a Republicii Dominicane.

 

Vizitează orașele locale și vezi cum trăiește majoritatea dominicanilor din mediul rural. Mergând pe drumuri accidentate, călătorești printre câmpuri de trestie de zahăr și de orez și observi modul de viață de zi cu zi al al multor dominicani. Află despre cum se fabrică și recoltează cacaua (ciocolata), cafeaua, vanilia, scorțișoara și trabucurile. Poți lua din ele acasă, drept suveniruri pentru prieteni sau doar pentru tine.

 

Mai departe, ajungi la o o plajă uimitoare și neexplorată din Uvero Alto. Aici te poți bucura de o baie răcoritoare în ocean înainte de a servi o masă tipic dominicană, pregătită doar pentru tine, pe țărm. După aceea, călătoria ta continuă prin unele dintre cele mai pitorești peisaje din toată Republica Dominicană.

 

Urmând o combinație de drumuri de pământ și parțial pavate, te adâncești în regiunea rurală, unde fii sigur că vezi animale, pescari și o mulțime de localnici care se bucură de viața lor de zi cu zi. Totul culminează la poalele lanțului muntos Cordillera Oriental, unde verdeața și palmierii se întind cât vezi cu ochii. De asemenea, te oprești pe drum la o fermă locală de animale, unde poți călări cai și să experimentezi o alunecare cu tiroliana peste râul Anamya. 

 

Dacă ești în căutarea unei ocazii de a scăpa de resorturi și nu-ți surâde ideea de a participa la tururi cu peste 50 de oameni, atunci această experiență cu jeep-ul poate fi tot ceea ce îți trebuie. Tot ceea ce trebuie să iei cu tine este spiritul de aventură!

Vezi și alte experiențe din Republica Dominicană

Activități în natură

Unele destinații te cheamă să te cufunzi în natură, pentru că atuul lor principal este poziționarea geografică privilegiată în mijlocul unor locuri înzestrate natural cu frumuseți uluitoare. Dacă te atrag priveliștile unice și acele activități prin care descoperi locuri unice, atunci când călătorești spre locuri renumite pentru asta, și te afli în travel mood activ sau de evadare, alege activități în natură.

Respiră atmosfera locului, alegând experiențele care te aduc mai aproape de ocean sau de crestele munților, care te poartă dincolo de cărările prea umblate, astfel încât să cunoști cât mai autentic și să îți trăiești la maximum vacanța. Nimic nu se compară cu evadarea în natură, iar aceste experiențe ți-o demonstrează din plin.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.