Acasa Experiențe de călătorie Activități romantice Petreceți-vă ziua într-un mod activ, dar plin de răsfăț... vizitați insula Hispaniola, Altos de Chavon și multe altele...

Petreceți-vă ziua într-un mod activ, dar plin de răsfăț... vizitați insula Hispaniola, Altos de Chavon și multe altele...

Republica Dominicană

Durată: 10 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 111

Scurtă descriere:

Descoperiți insula Hispaniola, vizitați La Matilde, un muzeu – fabrică de trabucuri, mergeți și la Altos de Chavon, și faceți o croazieră cu barca pe faimosul râu Chavon. Călătoria voastră se încheie cu o vizită la celebra basilică La Altagracia.

Repere:

  • Aflați cum au devenit dominicanii unii dintre cei mai buni jucători de baseball din lume;
  • Aflați despre istoria trabucurilor dominicane;
  • Savurați un prânz delicios.

La ce să te aștepți:

Descoperiți insula Hispaniola, aflați cum au ajuns dominicanii unii dintre cei mai buni jucători de baseball ai lumii. Vizitați La Matilde, o fabrică – muzeu de trabucuri și aflați despre istoria țigărilor de foi dominicane, și puteți achiziționa de aici o selecție variată de trabucuri de calitate. Vizitați celebrul sat Altos de Chavon, unde puteți să apreciați expoziția Taino de la Muzeul Arheologic regional, iar aceasta este o ocazie excelentă să faceți și shopping.

O croazieră pe râu vă poartă pe Chavon, unde aveți parte de o călătorie de neuitat, bucurându-vă de priveliște și de sunetele muzicii tropicale. Vă bucurați de un homar la grătar delicios, servit la bord, înconjurați de un peisaj natural uimitor, care a fost scena unor filme celebre precum Apocalypse Now sau Rambo II. Experiența se încheie cu o vizită la celebra Basilica de La Altagracia.

Vezi și alte experiențe din Republica Dominicană

Activități romantice

Când sunteți doar amândoi, într-un travel mood romantic, într-o destinație îndepărtată, ce vă face să uitați de cotidian, alegeți activități relaxante ce vă aduc și mai aproape. Răsfățați-vă cu atenția discretă a celor din jur și optați pentru experiențe de poveste, despre care vă veți aduce aminte peste mulți ani. Oferiți-vă momente unice, de care nu ați putea avea parte altundeva, pentru ca vacanța voastră să fie pe cât de frumoasă, pe atât de memorabilă. Trăiți-le doar în doi, pentru că nu mai e loc de altceva sau altcineva în acest sejur romantic.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.