Acasa Experiențe de călătorie Activități de apă Închiriați un catamaran, navigați în apele cristaline & descoperiți plaje virgine într-o experiență inedită

Închiriați un catamaran, navigați în apele cristaline & descoperiți plaje virgine într-o experiență inedită

28 Reviews

Republica Dominicană

Durată: 4 ore

Furnizor:

Viator

De la 578

Scurtă descriere:

Închiriați un catamaran ca să explorați coasta în Punta Cana alături de prieteni și familie, în această excursie privată de patru ore. Aruncați-vă în valuri și interacționați cu blândele pisici de mare sau faceți snorkeling printre bancurile de pești tropicali și printre magnificele recifuri de corali. Opriți-vă la o piscină naturală ca să vă relaxați și să admirați priveliștea, apoi savurați un grătar cu fructe de mare proaspete la bord. Beți băuturi locale la bar, ascultând muzică, dansând și jucând jocuri cu grupul. Alegeți dintre două bărci care pot găzdui până la 60 de pasageri fiecare. Utilizați echipamentul de snorkeling care este inclus, așa cum este și transferul de la hotelul din Punta Cana.

Repere:

  • Un tur de patru ore din Punta Cana, cu un catamaran privat;
  • Înotați, faceți snorkeling și relaxați-vă într-o piscină naturală;
  • Bărcile pot găzdui până la 60 de pasageri;
  • Sorbiți băuturi locale de la bar;
  • Transferul de la și spre hotel este inclus.

La ce să te aștepți:

După ce vă întâlniți ghidul prietenos la hotel, plecați cu un autocar confortabil către marina Cortesito-Bavaro. Vă îmbarcați pe un catamaran privat (bărcile pot găzdui până la 60 de pasageri) și porniți de-a lungul apelor cristaline.

 

Prima oprire este plaja Cabeza de Toro, unde aveți parte de oportunități de snorkeling de neuitat. Înotați alături de bancurile de pești printre recifurile pitorești de corali. Tot echipamentul necesar pentru snorkeling este furnizat pe barcă. Apoi vă îndreptați spre plaja virgină Punta los Nido ca să vă bucurați de nisipul său alb, de cocotieri și ape cristaline și albastre.

 

Sorbiți cocktailuri proaspete și faceți fotografii înainte de a vă îmbarca din nou și de a porni mai departe. La sosire la piscina naturală, vă relaxați în sunetul muzicii și vă bucurați de băuturi de la barul plutitor. Savurați câteva gustări delicioase și fructe tropicale gustoase, după care vă îndreptați spre portul turistic. Ghidul vă conduce apoi la hotel.

Vezi și alte experiențe din Republica Dominicană

Activități de apă

Fie că e vorba de croaziere sau de scufundări, sunt unele destinații aflate pe apă către care călătorii migrează tocmai cuprinși de mirajul unor experiențe ce au legătură cu apa. În locurile în care aceasta te îmbie, pur și simplu, să vii, mai ales aflat într-un travel mood activ, alege dintre multele opțiuni care celebrează toate formele în care apa se găsește în natură.

Știi că vrei să plonjezi în cascade, să faci snorkeling într-o mare tropicală sau să navighezi pe cursul liniștit al unui fluviu ce străbate un oraș – am ales pentru tine activitățile care îți vor plăcea, în funcție de locul pe care îl explorezi.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.