Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Faceți o croazieră în Punta Cana & plonjați în apă & explorați reciful Bavaro

Faceți o croazieră în Punta Cana & plonjați în apă & explorați reciful Bavaro

65 Reviews

Punta Cana / Republica Dominicană

Durată: 4 ore

Furnizor:

Viator

De la 87

Scurtă descriere:

Îmbarcați-vă în cea mai frumoasă croazieră din Punta Cana. Săriți în apă și explorați viața marină uimitoare găzduită de reciful Bavaro.

Repere:

  • Tot echipamentul necesar pentru activități este inclus;
  • Vedeți de aproape viața sălbatică;
  • Transferul de la și spre hotel este inclus;
  • Prânzul este inclus;
  • Excursie de o zi;
  • Snorkeling în reciful Bavaro;
  • Călătoriți cu barca și vedeți priveliștile de pe apă.

La ce să te aștepți:

Admirați peisajul fabulos din Punta Cana rurală, pe măsură ce vă îndreptați spre port. Odată ce vă îmbarcați pe catamaran, vă bucurați de o croazieră lină și relaxantă peste apele limpezi ca cristalul ale Caraibelor.

 

Echipajul vă furnizează echipamentul de snorkeling și, după un scurt instructaj, înotați cu bancuri mari de bluefish și baracude, printre sute de alți pești tropicali care locuiesc în acest recif de corali.

 

De aici, navigați către o piscină naturală unde vă este servit, la bord, un prânz delicios în stil dominican. În cele din urmă, vă relaxați în această piscină cu o băutură în mână, lângă un bar plutitor înconjurat de palmieri, la cel mai puțin explorată plajă de aici.   

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.