Acasa Experiențe de călătorie Activități în natură Evadează într-un tur cu jeep-ul, plin de adrenalină și distracție, în munții Tramuntana

Evadează într-un tur cu jeep-ul, plin de adrenalină și distracție, în munții Tramuntana

45 Reviews

Mallorca / Spania

Durată: 8 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 88

Scurtă descriere:

Iubești natura și aventura? Mergi într-o călătorie captivantă cu un jeep prin munții Tramuntana, pentru a admira frumoasele priveliști naturale din Mallorca. Bucură-te de ocazia de a conduce un jeep printr-un peisaj uimitor și relaxează-te la o proprietate locală.

Repere:

  • Bucură-te de o expediție cu un jeep, o aventură plină de adrenalină;
  • Experimentează frumusețea naturală a peisajului din munții Tramuntana;
  • Bucură-te de senzația de a conduce jeep-ul pe teren accidentat;
  • Vizitează o fermă (finca) istorică, cu vederi fantastice la orizont.

La ce să te aștepți:

Ești dornic de aventură și nerăbdător să experimentezi peisajul divers din Mallorca? Atunci această excursie incredibilă este ceea ce cauți: o expediție cu un jeep prin munții Tramuntana din Mallorca!

 

Ești preluat de la hotelul tău sau de la un punct de întâlnire din apropiere și ești adus la Caimari, punctul de pornire al turului. Odată ajuns, mai întâi ești inclus într-un grup, de vreme ce doar patru persoane pot călători în fiecare jeep. Cei care își doresc, pot chiar să și conducă – sunt o mulțime de vehicule!

 

Apoi, scapă de civilizație în munții Tramuntana. Aici și acolo, fă câteva opriri pentru a-ți lăsa ghidul să te familiarizeze cu câteva informații importante și interesante despre peisaj, despre fauna sălbatică locală și depre obiceiurile de pe insulă. Ai timp suficient pentru a face poze și a explora totul, în ritmul tău.

 

După o călătorie de o oră și jumătate – două ore, ajungi la Finca Es Rafals, unde poți să te relaxezi și să descoperi peisajul superb din nordul insulei Mallorca. În zilele senine, poți vedea chiar și Menorca la orizont. Ia-ți cu tine și costumul de baie, fiindcă ferma are o piscină în care te poți răcori!

 

 

Dacă te simți înfometat, pentru 12,50 euro poți încerca renumitul preparat din Mallorca, Pa amb oli. Îți este servită și sangria, pentru a-ți potoli setea! După pauza și turul de la fermă, urcă la bordul jeep-ului și călătorește înapoi la punctul de pornire al aventurii tale.

 

La sosire, ești condus înapoi la hotel, unde poți să te relaxezi și să-ți amintești de marea aventură a zilei.

Vezi și alte experiențe din Mallorca

Activități în natură

Unele destinații te cheamă să te cufunzi în natură, pentru că atuul lor principal este poziționarea geografică privilegiată în mijlocul unor locuri înzestrate natural cu frumuseți uluitoare. Dacă te atrag priveliștile unice și acele activități prin care descoperi locuri unice, atunci când călătorești spre locuri renumite pentru asta, și te afli în travel mood activ sau de evadare, alege activități în natură.

Respiră atmosfera locului, alegând experiențele care te aduc mai aproape de ocean sau de crestele munților, care te poartă dincolo de cărările prea umblate, astfel încât să cunoști cât mai autentic și să îți trăiești la maximum vacanța. Nimic nu se compară cu evadarea în natură, iar aceste experiențe ți-o demonstrează din plin.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.