Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Vizitați frumoasa insulă Benitiers, admirați lagunele și coralii din jurul insulei & înotați cu delfinii sălbatici

Vizitați frumoasa insulă Benitiers, admirați lagunele și coralii din jurul insulei & înotați cu delfinii sălbatici

6 Reviews

Mauritius

Durată: 7 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 94

Scurtă descriere:

Bucurați-vă de de ocazia unică de a înota cu delfinii în largul mării, în acest tur de o zi întreagă. Mergeți în croazieră cu o barcă de viteză, pentru a interacționa cu delfinii în mediul lor natural, vizitați frumoasa insulă Benitiers și bucurați-vă de un prânz delicios, cu preparate la grătar.

Repere:

  • Înotați cu delfinii în mediul lor natural;
  • Croazieră cu o barcă de viteză;
  • Descoperiți frumusețea insulei Benitiers;
  • Prânz delicios, cu preparate la grătar, inclus.

La ce să te aștepți:

Începeți-vă ziua cu un mic dejun continental, înainte de a vă bucura de călătoria cu barca de viteză de-a lungul coastei de vest a insulei Mauritius, ca să descoperiți delfinii și frumusețea acestei regiuni. Acest tur vă dezvăluie un decor incredibil de frumos, peisaje virgine și animale minunate.

Odată ce urcați în barca cu motor, skipper-ul vă informează cu privire la experiența pe care urmează să o trăiți, înainte de a vă îndrepta spre golful Tamarin, pentru a intra în contact cu delfinii. Acolo vă bucurați de ocazia fantastică de a interacționa cu aceste animale minunate, în mediul lor natural. Înotul alături de delfini oferă oricui o experiență uimitoare, terapeutică, educațională și satisfăcătoare.

După aceea, călătoriți spre insula Benitiers, pentru un prânz delicios, cu kebab, fructe de mare și pește carne de pui și cârnați la grătar, usturoi, salate și banane flambate. După prânz, vă puteți petrece după-amiaza explorând lagunele superbe și recifele de corali din jurul insulei, vizitând Crystal Rock (stânca Crystal) și bucurându-vă de priveliștea magnifică a muntelui Le Morne.

Vezi și alte experiențe din Mauritius

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.