Acasa Experiențe de călătorie Activități romantice Vizitați Ile aux Aigrettes, Biscuiterie Rault, descoperiți o piață & luați prânzul la Nativ Lodge într-un tur de o zi în Mahebourg

Vizitați Ile aux Aigrettes, Biscuiterie Rault, descoperiți o piață & luați prânzul la Nativ Lodge într-un tur de o zi în Mahebourg

Mauritius

Durată: 7 ore

Furnizor:

Viator

De la 100

Scurtă descriere:

Vizitați Ile aux Aigrettes, fabrică de biscuiți Biscuiterie Rault, luați prânzul la Nativ Lodge și petreceți timp pentru a descoperi piața Mahebourg în acest tur incredibil, de o zi, în orașul Mahebourg.

Repere:

  • Transfer gratuit de la și înapoi la hotel, inclus;
  • Prânz inclus;
  • Tur în grup mic, cu microbuzul.

La ce să te aștepți:

Mergeți într-un tur în sudul insulei Mauritius și descoperiți o zonă în care natura și tradiția conviețuiesc. Ziua voastră începe cu o ieșire spre Ile aux Aigrettes, unde descoperiți frumusețea acestei insule de calcar protejate, aflată la aproximativ un kilometru de orașul Mahébourg, în sud-estul insulei. Această rezervație naturală se întinde pe 26 de hectare și este protejată de către Mauritian Wildlife Foundation. Uitați-vă după faimoșii porumbei roz și după țestoasele uriașe, printre alte specii endemice care se găsesc pe insulă.

O vizită la fabrica de biscuiți Rault este perfectă pentru a vă bucura de un dulce tradițional, după plimbarea în natură. Aflată în orașul Mahébourg, fabrica este operațională din anul 1870. Acești „biscuiți din manioc“ sunt făcuți din făină de manioc și se găsesc doar în Mauritius. La prânz, savurați o masă tipică la Nativ Lodge, urmată de o plimbare plăcută în jurul pieței folclorice Mahébourg. Un loc perfect pentru suveniruri tradiționale, în care, de asemenea, vă puteți bucura de culorile și aromele unei piețe tipice din Mauritius.

Vezi și alte experiențe din Mauritius

Activități romantice

Când sunteți doar amândoi, într-un travel mood romantic, într-o destinație îndepărtată, ce vă face să uitați de cotidian, alegeți activități relaxante ce vă aduc și mai aproape. Răsfățați-vă cu atenția discretă a celor din jur și optați pentru experiențe de poveste, despre care vă veți aduce aminte peste mulți ani. Oferiți-vă momente unice, de care nu ați putea avea parte altundeva, pentru ca vacanța voastră să fie pe cât de frumoasă, pe atât de memorabilă. Trăiți-le doar în doi, pentru că nu mai e loc de altceva sau altcineva în acest sejur romantic.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.