Acasa Experiențe de călătorie Activități romantice Priviți delfinii, faceți o baie în Oceanul Indian și bucurați-vă din plin de o croazieră de pe coasta insulei Mauritius

Priviți delfinii, faceți o baie în Oceanul Indian și bucurați-vă din plin de o croazieră de pe coasta insulei Mauritius

1 Reviews

Mauritius

Durată: 7 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 119

Scurtă descriere:

Urcați la bordul unui catamaran de lux și mergeți într-o croazieră de pe coasta insulei Mauritius, în apele albastre din larg. Uitați-vă după delfini, bucurați-vă de o baie răcoritoare în Oceanul Indian și savurați un prânz delicios cu preparate la grătar, alături de băuturi, la bordul vasului.

Repere:

  • Faceți o croazieră de-a lungul coastei vestice din Mauritius;
  • Priviți delfinii care înoată în preajma voastră;
  • Faceți baie în largul Oceanului Indian.

La ce să te aștepți:

Bucurați-vă de o croazieră relaxantă de-a lungul costei vestice a insulei Mauritius și urmăriți delfinii care înoată în preajma voastră. Plutiți pe apele albastre și cristaline ale Oceanului Indian, bucurați-vă de o sesiune de înot răcoritoare, stați la soare și savurați un prânz cu preparate proaspete, făcute la grătar.

Urcați-vă la bordul catamaranului de lux și porniți într-o excursie de șapte ore, în apele adânci din larg. Simțiți briza tropicală blândă și scăldați-vă în soare, în timp ce echipajul se ocupă de navigare.

Asigurați-vă că sunteți atenți la delfinii care sar jucăuși din apă. Ascultați-vă ghidul cunoscător și aflați lucruri interesante despre habitatul natural al delfinului rotitor - cunoscut pentru salturile sale remarcabile și pentru faptul că se rotește pe axa sa longitudinală.

Plonjați în apele turcoaz, pentru o partidă revitalizantă de scăldat, faceți snorkeling printre creaturile marine și sunteți uimiți de culorile vibrante ale acestui acvariu natural exotic.

Un prânz delicios cu preparate la grătar este servit la bord, acompaniat de salată proaspătă și de o băutură răcoritoare. După aceea, vă relaxați și absorbiți alene razele soarelui, pe drumul înapoi către uscat.

Vezi și alte experiențe din Mauritius

Activități romantice

Când sunteți doar amândoi, într-un travel mood romantic, într-o destinație îndepărtată, ce vă face să uitați de cotidian, alegeți activități relaxante ce vă aduc și mai aproape. Răsfățați-vă cu atenția discretă a celor din jur și optați pentru experiențe de poveste, despre care vă veți aduce aminte peste mulți ani. Oferiți-vă momente unice, de care nu ați putea avea parte altundeva, pentru ca vacanța voastră să fie pe cât de frumoasă, pe atât de memorabilă. Trăiți-le doar în doi, pentru că nu mai e loc de altceva sau altcineva în acest sejur romantic.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.