Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Priviți balenele și înotați cu delfinii & faceți snorkeling în apele din Mauritius

Priviți balenele și înotați cu delfinii & faceți snorkeling în apele din Mauritius

5 Reviews

Mauritius

Durată: 5 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 101

Scurtă descriere:

Bucurați-vă de o dimineață în care vedeți delfini și înotați cu ei în mediul lor natural, în apele din Mauritius, și petreceți după-amiaza urmărind balene cu cocoașă sau cașaloți în larg. Aveți ocazia să faceți snorkeling în mijlocul coralilor și peștilor tropicali și, în plus, să savurați un mic dejun inclus, la un restaurant de pe litoral.

Repere:

  • Interacționați cu delfinii prietenoși;
  • Vedeți animalele sălbatice native, în mediul lor natural;
  • Echipamentul de snorkeling este inclus;
  • Ghid profesionist, prietenos și informat;
  • Mic dejun inclus.

La ce să te aștepți:

Turul vostru începe dimineața cu un mic dejun inclus, cu croissante, pain au chocolat, sandvișuri, fructe, ceai, cafea și apă. Apoi ascultați o informare scurtă oferită de skipper despre aspectele importante ale înotului alături de delfini în sălbăticie, inclusiv despre tipurile de delfini pe care le întâlniți, despre comportamentul lor, precum și indicații referitoare la urmărirea în mod sustenabil a delfinilor, și cum să fiți în siguranță în apă.

După-amiaza, bucurați-vă de trei ore în largul mării, pentru a urmări balenele. După ce vă întoarceți la țărm pentru a schimba barca, skipper-ul vă informează cu privire la tipurile de balene pe care urmează să le întâlniți și vă oferă instrucțiunile necesare pentru urmărirea balenelor în mod sustenabil. Balenele cu cocoașă pot fi zărite în largul coastei insulei Mauritius între lunile iulie și septembrie/octombrie, când migrează dinspre Polul Sud spre apele mai calde de la ecuator pentru a se înmulți, înainte de a se întoarce în Antarctica. Cașaloții pot fi observați aproape tot timpul anului.

Urmărirea balenelor se realizează în mod diferit și este mult mai dificilă, pentru că trebuie să navigați mult mai în larg, iar succesul de a le întâlni depinde de condițiile meteorologice, precum și de cele de pe mare.

Rețineți:

În aproape toate cazurile (în cel puțin 90% dintre ele), aveți șansa să vedeți delfini. Oricum, dacă nu se întâmplă asta, vi se oferă o a doua ieșire cu barca, gratuită, doar pentru a privi delfinii (2,5 ore). Este important să rețineți că nu vi se restituie banii după ce ați încheiat această experiență.

Există o șansă de 60% de a vedea balene, iar dacă nu se întâmplă asta, operatorul turului se află în imposibilitatea de a vă returna costurile, datorită prețurilor mari legate de combustibil, așa că luați în considerare aceste aspecte înainte de a face rezervarea.

Vezi și alte experiențe din Mauritius

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.