Acasa Experiențe de călătorie Excursii de o zi & mai lungi Vizitează cea mai mare pagodă – Bai Dinh & vezi cea mai mare statuie de bronz a lui Buddha din Vietnam

Vizitează cea mai mare pagodă – Bai Dinh & vezi cea mai mare statuie de bronz a lui Buddha din Vietnam

4 Reviews

Hanoi / Vietnam

Durată: 24 ore

Furnizor:

Viator

De la 38

Scurtă descriere:

Având o arhitectură magnifică, pagoda Bai Dinh este o destinație obligatoriu de văzut în regiunea Trang An, inclusă în patrimoniul UNESCO, ce se află în provincia Ninh Binh. Această excursie de o zi din Hanoi îți aduce în prim plan cea mai mare pagodă din Vietnam, unde ghidul tău îți oferă informații despre multele sale statui budiste. Bucură-te de un o masă la un restaurant înainte de a face un tur la câteva peșteri din Trang An Grottoes (complexul de grote din Trang An), trecând de carsturi de calcar pe parcursul plimbării cu barca.

Repere:

  • Excursie de o zi la Ninh Binh, din Hanoi;
  • Vizitează pagoda Bai Dinh, ce adăpostește cea mai mare statuie a lui Buddha din Vietnam;
  • Explorează regiunea Trang An, inclusă în patrimoniul UNESCO, și complexul de grote cu un sampan (barcă tradițională cu vele);
  • Bucură-te de prânz la un restaurant local.

La ce să te aștepți:

Începe-ți ziua cu preluarea de la hotel și pornește spre pagoda Bai Dinh și spre regiunea eco-turistică Trang An (ce se află la 120 kilometri, la sud de Hanoi).

10:30: Ajungi la sactuarul lui Buddha din pagoda Bai Dinh, cea mai mare din Vietnam, cu 500 de statui Arhan. Poți vedea cea mai mare statuie de bronz a lui Buddha din Vietnam, cu o înălțime de 10 metri și cu o greutate de 100 de tone. Ghidul îți oferă, de asemenea, informații despre credințele și religiile din Vietnam.

12:30: Iei prânzul la un restaurant local și te bucuri de preparate speciale, cum ar fi carne de oaie, de porc etc.

01:30: Te îndrepți spre Trang An Grottoes. Te bucuri de aria naturală în timpul unei excursii cu barca de-a lungul lanțului de grote, trecând de peșterile Sang An, Toi, Ba Giot, Sinh și de multe altele, experimentând priveliștile misterioase ale așa-numitei „versiuni din interiorul țării a Golfului Halong“.

04:00: Te întorci la autobuz și pornești înapoi spre Hanoi.

06:30: Ajuns în Hanoi, ești transferat la hotelul tău și turul ia sfârșit.

Vezi și alte experiențe din Hanoi

Excursii de o zi & mai lungi

Aproape fiecare destinație ascunde ceva special și, de multe ori, se întâmplă ca acel lucru de neprețuit să se afle în apropiere, dar la ceva distanță, impunând excursii de o zi sau chiar mai lungi. Dar știi, când te afli într-un travel mood de explorare, că astfel de excursii, deși obositoare uneori, fac ca întreaga călătorie să merite. Da, poate că nu mai ai atâta vreme pentru relaxare, dar sunt lucruri mai importante decât asta. Iar cele pe care le vezi explorând regiunea în care îți faci vacanța merită tot efortul, mai ales dacă te ghidezi după selecția noastră, în care am pus doar acele locuri cu adevărat speciale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.