Acasa Experiențe de călătorie Tururi de vizitare obiective turistice Mergi într-un tur în centrul istoric din Florența și descoperă impresionantele atracții

Mergi într-un tur în centrul istoric din Florența și descoperă impresionantele atracții

371 Reviews

Florența / Italia

Durată: 1 ore30 minute

Furnizor:

Get Your Guide

De la 25

Scurtă descriere:

Află de ce Florența a devenit locul de naștere al Renașterii într-un tur la pas de 90 de minute în centrul istoric al orașului. Vezi Ponte Vecchio, Galeriile Uffizi, Domul lui Brunelleschi, Porțile Paradisului și multe altele.

Repere:

  • Vizitează cele mai cunoscute comori ale Florenței, printre care Domul, Ponte Vecchio, Galeriile Uffizi și multe altele;
  • Află despre originile romane ale orașului de la ghidul tău;
  • Descoperă istoria, cultura și figurile importante din acest loc de naștere al Renașterii;
  • Arată voucher-ul direct de pe telefon tău sau de pe tabletă.

La ce să te aștepți:

În această vizită în centrul istoric al Florenței cunoști originile orașului și mai bine de 2000 de ani de istorie a Florenței. Rămâi fascinat de ceea ce vezi și auzi în timp ce te plimbi prin orașul lui Dante, Leonardo da Vinci, Michelangelo și al altor figuri importante.

În Piazza della Repubblica, ghidul tău îți povestește despre originile romane ale orașului înainte de a te îndrepta spre centrul religios, unde vezi Cattedrale di Santa Maria del Fiore, Battistero di San Giovanni (Baptisteriul Sfântului Ioan) și Giotto’s Campanile (Clopotnița lui Giotto).

Apoi treci de un vechi oratoriu situat în apropiere de casa lui Dante Alighieri și te plimbi pe unele dintre cel mai puțin aglomerate străzi din Florența, spre Ponte Vecchio.

În cele din urmă, intri în Piazza della Signoria prin curtea Uffizi. În această piață și centru civic important descoperi impresionantul Palazzo Vecchio și vezi de aproape faimoasele statui de la Loggia dei Lanzi.

Vezi și alte experiențe din Florența

Tururi de vizitare obiective turistice

Pentru a vedea cu adevărat acele obiective turistice prezentate în ghidurile de călătorie și ca să le cunoști cum se cuvine, în detaliu, se impune să folosești cunoștințele prețioase ale unui ghid. Lasă-l să-ți dezvăluie lucrurile esențiale și nu rata informațiile care te fac să înțelegi în profunzime istoria, arta și cultura unui loc.

În orice destinație te-ai afla, mai ales dacă îți propui un travel mood activ, alege tururi de vizitare ale obiectivelor turistice adecvate intereselor, preferințelor și nevoilor tale. Astfel, economisești timp, concentrezi informațiile și ai din start o perspectivă locală asupra destinției – iar acestea sunt beneficii de neegalat pentru o călătorie memorabilă.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.