Acasa Experiențe de călătorie Tururi de vizitare obiective turistice Explorează centrul istoric al orașului Cagliari într-un tur cultural & admiră peisajele superbe din districtul Castello

Explorează centrul istoric al orașului Cagliari într-un tur cultural & admiră peisajele superbe din districtul Castello

1 Reviews

Cagliari / Sardinia

Durată: 3 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 55

Scurtă descriere:

Mergi într-un tur culinar pentru a explora orașul Cagliari: descoperă monumente, biserici, arta și ciudățeniile capitalei insulei Sardinia. Vezi bastionul San Remy, palatul regal, Catedrala, sculpturile Nivola și alte atracții istorice.

Repere:

  • Admiră priveliștea senzațională, de pe uimitoarele și pitoreștile terase din districtul Castello;
  • Descoperă aleile lungi și înguste în districtul istoric al orașului, plin de anecdote și povești bizare.

La ce să te aștepți:

Descoperă Cagliari, un oraș cu vedere spre Golful Îngerilor și depozitar al superbelor comori ce se întind peste tot în spațiul urban. Cele patru districte istorice ale capitalei Sardiniei sunt veritabile muzee în aer liber, care spun povestea orașului, de la așezările romane și până în epoca modernă.

 

În timpul turului, admiră clădirea Consiliului regional, care, în piața exterioară, găzduiește sculpturi ale artistului local Costantino Nivola – lucrări din marmură și travertin care păstrează identitatea culturală a insulei. După aceea, ajungi în districtul Marina, ce găzduiește biserica Sant'Eulalia, sub care se află un important sit arheologic, cu câteva relicve din epoca romană.

 

Apoi, te îndrepți spre districtul Castello, trecând prin Cripta Sfântului Mormânt, descoperită în perioada ultimilor douăzeci de ani. De asemenea, te plimbi pe străzile tipice ale cartierului, plin de istorie și de povești bizare, și ajungi la Catedrala Sf. Maria, o bijuterie arhitecturală construită în etape diferite, și la palatul regal, cândva reședința viceregilor și ai dinastiei Savoia de mai târziu.

 

În timpul turului ghidat, adecvat pentru oricine, te oprești la câteva terase panoramice din districtul Castello, de unde poți face poze superbe cu întregul oraș.

 

Vezi și alte experiențe din Cagliari

Tururi de vizitare obiective turistice

Pentru a vedea cu adevărat acele obiective turistice prezentate în ghidurile de călătorie și ca să le cunoști cum se cuvine, în detaliu, se impune să folosești cunoștințele prețioase ale unui ghid. Lasă-l să-ți dezvăluie lucrurile esențiale și nu rata informațiile care te fac să înțelegi în profunzime istoria, arta și cultura unui loc.

În orice destinație te-ai afla, mai ales dacă îți propui un travel mood activ, alege tururi de vizitare ale obiectivelor turistice adecvate intereselor, preferințelor și nevoilor tale. Astfel, economisești timp, concentrezi informațiile și ai din start o perspectivă locală asupra destinției – iar acestea sunt beneficii de neegalat pentru o călătorie memorabilă.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.