Acasa Experiențe de călătorie Tururi de vizitare obiective turistice Vizitează una dintre cele mai interesante atracții din Mediterană, grota lui Neptun

Vizitează una dintre cele mai interesante atracții din Mediterană, grota lui Neptun

Cagliari / Sardinia

Durată: 9 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 150

Scurtă descriere:

Explorează grota lui Neptun (Grotta di Nettuno) în acest tur de o zi în care te bucuri de stalactite și stalagmite, de lacuri sărate cristaline și de priveliștile peșterii.

Repere:

  • Explorează apele cristaline ale unuia dintre cele mai mari lacuri sărate din Europa;
  • Admiră impresionantele coloane care par că susțin tavanele grotei;
  • Află despre faimoasele stalactite și stalagmite ale peșterii de la un ghid expert.

La ce să te aștepți:

După ce ești preluat, te îndrepți spre nordul insulei. Turul începe într-o cameră naturală, inundată de apele limpezi ale lacului Lamarmora, unul dintre cele mai mari lacuri cu apă sărată din Europa. Aici, admiră stalactite înalte de doi metri, baptisteriul și vârfurile înalte care au format cuve pentru colectarea apei de ploaie.

 

Coboară spre Camera Ruinelor și spre maiestuoasa Reggia. Admiră impresionantele coloane din această cameră, inclusiv stalagmitele numite Bradul de Crăciun.

 

Urmează lacul spre plaja Pebble, înainte de a te îndrepta spre Camera Smith, unde se află Marea Orgă, care este ce mai mare coloană din peșteră. După ce admiri micile coloane care decorează Camera Dantelelor, turul se încheie în Galeria Muzicii. Aici, bucură-te de imaginile asupra zonei Reggia și lacului Lamarmora.

Vezi și alte experiențe din Cagliari

Tururi de vizitare obiective turistice

Pentru a vedea cu adevărat acele obiective turistice prezentate în ghidurile de călătorie și ca să le cunoști cum se cuvine, în detaliu, se impune să folosești cunoștințele prețioase ale unui ghid. Lasă-l să-ți dezvăluie lucrurile esențiale și nu rata informațiile care te fac să înțelegi în profunzime istoria, arta și cultura unui loc.

În orice destinație te-ai afla, mai ales dacă îți propui un travel mood activ, alege tururi de vizitare ale obiectivelor turistice adecvate intereselor, preferințelor și nevoilor tale. Astfel, economisești timp, concentrezi informațiile și ai din start o perspectivă locală asupra destinției – iar acestea sunt beneficii de neegalat pentru o călătorie memorabilă.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.