Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie unice Mergi într-un tur al orașului Cagliari, într-un Fiat 500 vintage, și simte spiritul italienesc al insulei

Mergi într-un tur al orașului Cagliari, într-un Fiat 500 vintage, și simte spiritul italienesc al insulei

12 Reviews

Cagliari / Sardinia

Durată: 2 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 62

Scurtă descriere:

Bucură-te de priveliștile panoramice ale orașului Cagliari într-un tur de două ore cu un Fiat 500 vintage, și călătorește pe străzile înguste din centrul vechi al orașului. Oprește-te să deguști vinuri locale într-un wine bar sau într-un pub. Află despre vechea civilizație nuraghi din Sardinia din Epoca Bronzului și multe altele.

Repere:

  • Călătorește pe străzile istorice din Cagliari cu un Fiat 500 vintage;
  • Bucură-te de vederile panoramice ale capitalei Sardiniei;
  • Degustă vinuri locale la un bar tradițional;
  • Descoperă districtele bine conservate din centrul orașului, cum ar fi Castello și Marina.

La ce să te aștepți:

Vezi capitala Sardiniei dintr-o perspectivă nouă, într-un tur pitoresc al orașului Cagliari, cu un Fiat 500 vintage, și experimentează stilul de viață italian de aproape.

După ce ești preluat de la hotelul tău, din port sau de la aeroport, călătorește prin peisajele pitorești ce înconjoară orașul, aflând despre istoria ce se întinde la vechea civilizație nuraghi și până în epoca modernă. Mergi prin cartierele istorice din centrul vechi al orașului și vezi vechile fortificații din districtul Catello.

Descoperă atracțiile importante ale zonelor bine conservate Villanova, Marina și Stampace, cum ar fi medievalul Torre dello Sperone și bisericile monumentale Collegiata di Sant'Anna și Chiesa di San Michele.

Pe drum, oprește-te la un wine bar tradițional sau la un pub, pentru o degustare de vinuri. Apoi, continuă-ți călătoria pe străzile fermecătoare din Cagliari.

Vezi și alte experiențe din Cagliari

Experiențe de călătorie unice

Există anumite locuri în lume unde poți avea experiențe unice, unele dintre ele strâns legate de destinația în care te afli încât nu le regăsești nicăieri altundeva – cum ar fi o noapte petrecută într-un recif de corali, spre exemplu.

Alege fără ezitare acele activități care îți produc astfel de senzații, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare din cotidian, și vei trăi experiențe unice, irepetabile, care îți vor defini vacanța. Sunt acele amintiri despre care vei povesti și nepoților și despre care îți va face plăcere să vorbești și peste ani și ani, și pe care le vei asocia pentru totdeauna cu plăcerea pe care ai resimțit-o intens. 

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.