Acasa Experiențe de călătorie Experiențe culinare și degustări de vin Descoperă delicioasele tapas și vinurile spaniole în câteva locații tradiționale din centrul orașului

Descoperă delicioasele tapas și vinurile spaniole în câteva locații tradiționale din centrul orașului

955 Reviews

Barcelona / Spania

Durată: 4 ore

Furnizor:

Viator

De la 70

Scurtă descriere:

Descoperă ce-i mai bun din cultura și bucătăria gourmet catalană în acest tur de 3-4 ore în oraș, în care te bucuri de delicioasele tapas. În timpul plimbării explorezi câteva dintre cele mai faimoase baruri de tapas ale orașului, cele de pe Las Ramblas, din jurul pieței La Boqueria și din Cartierul Gotic, împreună cu un expert culinar, învățând să comanzi gustările ca un localnic. Combină gustoasele tapas cu vin, bere sau cidru (incluse) și apoi ia în calcul să faci un upgrade experienței, pentru a te bucura și de un spectacol de 50 de minute de flamenco în vibrantul cartier El Born din Barcelona.

Repere:

  • Un tur de trei ore în Barcelona, ca un aperitiv (dacă nu este selectată opțiunea suplimentară);
  • Tur ghidat la pas pe Las Ramblas și în Cartierul Gotic;
  • Vizitează faimoasa piață La Boqueria;
  • Oprește-te în două localuri pentru a te bucura de tapas și vin, bere sau cidru (dacă nu este selectată varianta suplimentară);
  • O introducere extraordinară în atmosfera orașului;
  • Învață cum să comanzi tapas și descoperă cele mai bune baruri și cafenele din Barcelona;
  • Ghid culinar expert;
  • Fă un upgrade experienței pentru a te bucura și de un spectacol de flamenco, alături de o băutură, la Dalmases Palace din cartierul El Born.

La ce să te aștepți:

Satisface-ți apetitul pentru delicioasa cultură gastronomică a Barcelonei în timpul acestui tur de 3 sau 4 ore, alături de un ghid expert, în care te bucuri de tapas. Privește din interior fascinanta cultură catalană ce ține de tapas pe măsură ce înveți să comanzi ca un localnic și descoperi unele dintre cele mai bune localuri de tapas din oraș.

Începe-ți experiența în centrul Barcelonei, la începutul serii, cu întâlnirea de la un centru gastronomic creat pentru a introduce turiștii și gurmanzii în scena culinară legendară a orașului. Gustă aici o varietate de preparate spaniole tradiționale, cum ar fi mezeluri, brânzeturi și pâine, pe care le acompaniezi cu o băutură. 

După ce îți termini gustarea, începe-ți festinul de tapas pe faimoasa stradă pietonală Las Ramblas, observând amestecul unic de localuri de tapas, restaurante și spectacole stradale din zonă. Urmează-ți ghidul în iconica La Boqueria, cea mai cunoscută piață a orașului, unde admiri o gamă largă de produse proaspete, brânzeturi, fructe de mare și carne, ce te fac să-ți lase gura apă.

Continuă-ți plimbarea spre un local din apropiere, ce oferă a selecție extraordinară de tapas. Încearcă trei dintre aceste gustări locale, alături de un pahar de vin, o bere sau cidru, și fii atent în timp ce ghidul culinar explică detalii despre cultura și bucătăria spaniolă.

Apoi îndreaptă-te spre Cartierul Gotic și descoperă atmosfera unică, arhitectura și mâncarea din această zonă istorică a orașului. Câțiva negustori de mâncare de aici practică această meserie de mai bine de un secol. Cei care nu adaugă și experiența de flamenco fac ultima vizită a zilei la alt bar local de tapas autentic, bucurându-se de și mai mult tapas și vin, bere sau cidru. Încheie-ți turul la piața Santa Caterina sau mergi mai departe spre El Born, daca ai optat și pentru spectacolul de Flamenco.

Upgrade pentru experiența de flamenco

Trăiește o experiență și mai captivantă cu acest upgrade ce oferă un spectacol de flamenco de 50 de minute, alături de o băutură. După ce te-ai bucurat de tapas și de vin la primul bar de pe Las Ramblas, continuă spre El Born, una dintre cele mai hip zone ale Barcelonei. Apoi ajungi la Dalmases Palace, superba locație gotică în care are loc spectacolul de flamenco. Ia loc și relaxează-te cu un pahar de cava în timp ce asculți frumoasă muzică și urmărești ritmurile acestui dans incredibil.

Vezi și alte experiențe din Barcelona

Experiențe culinare și degustări de vin

Tradițiile culinare locale reprezintă, fără îndoială, un lucru care spune multe despre destinația pe care o vizitezi. Așa că, dacă îți dorești să cunoști specificul unui loc în care călătorești, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare, alege experiențe legate de gastronomie, fie că este vorba de tururi culinare, de degustări de vinuri sau de bucate alese, de lecții de gătit de la localnici (uneori chiar în casele lor), vizite la podgorii și crame și multe altele.

Astfel, ai parte și de cunoașterea gusturilor ce definesc un loc, dar te bucuri și de priceperea și cunoștințele celor care te îndrumă, de la care afli, de multe ori, despre tradiții și obiceiuri culinare inedite.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.