Acasa Experiențe de călătorie Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă Mergi într-un tur cu bicicleta și descoperă obiectivele importante din Florența Renașterii

Mergi într-un tur cu bicicleta și descoperă obiectivele importante din Florența Renașterii

394 Reviews

Florența / Italia

Durată: 2 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 40

Scurtă descriere:

Urcă în șa pentru un tur cu bicicleta de două ore și jumătate pe străzile din Florența. Alături de un ghid local, treci de atracții de top, cum ar fi Galeriile Uffizi, Piazza della Signoria și iconicul Ponte Vecchio. Pe măsură ce vezi atracțiile istorice, află lucruri interesante și anecdote despre orașul Renașterii de la ghidul tău. Trage pe dreapta pentru a te bucura de cafea și înghețată, înainte de a-ți termina excursia cu bicicleta prin Florența.

Repere:

  • Tur cu bicicleta de două ore și jumătate prin Florența;
  • Pedalează de la obiectiv la obiectiv împreună cu ghidul tău;
  • Află fapte interesante, povești și informații utile despre atracții;
  • Poți alege un tur care se desfășoară dimineața sau seara.

La ce să te aștepți:

Întâlnește-te cu grupul tău mic în centrul Florenței, pentru a-ți începe turul. Bucură-te de aerul proaspăt în timp ce te urci pe bicicletă și începi să vizitezi. Urmează-ți ghidul și treci de atracții de top, ca Palazzo Pitti, fosta reședință a conducătorilor din familia Medici, Galeriile Uffizi și Domul din Florența.

Admiră impresionantul Palazzo Vecchio, în timp ce traversezi Piazza della Signoria, și vezi priveliștile uimitoare ale râului Arno, pe măsură ce pedalezi de-a lungul celebrului Ponte Vecchio. În timp ce treci de atracțiile istorice, ghidul îți oferă comentarii istorice și anecdote care pun în context lumea din jurul tău. Primești și un ghid turistic al orașului, plin de sugestii, care să-ți facă șederea în Florența și Toscana cât mai memorabilă.

Apoi fă o pauză în cartierul Oltrarno. Bucură-te de o înghețată sau de o cafea fierbinte la o cafenea locală. Nu te îngrijora de folosirea aparatului de fotografiat în timp ce pedalezi; te așteaptă o mulțime de opriri pentru a face fotografii înainte ca turul cu bicicleta să se încheie.

Vezi și alte experiențe din Florența

Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă

Plimbările sunt cele mai nimerite feluri de a explora o destinație turistică nouă într-un travel mood activ. Dacă vrei să simți cu adevărat atmosfera unui loc, să te imersezi în cultura locală, alege astfel de plimbări, fie pe jos, fie cu bicicleta sau cu o ambarcațiune, pe apă – trăind astfel autentic vibe-ul destinației și aflând, în același timp, povești despre istoria locului, despre tradițiile sale și despre legendele pe care le-a născut de-a lungul timpului.

În grupuri mici și însoțit de un ghid, cunoști într-o manieră amuzantă, interactivă și dinamică zona în care te afli. Iar distracția e de neprețuit când vine la pachet cu aventurarea pe noi tărâmuri.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.