Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Explorați satul Altos de Chavon și mergeți în insula Saona cu un catamaran

Explorați satul Altos de Chavon și mergeți în insula Saona cu un catamaran

60 Reviews

Republica Dominicană

Durată: 10 ore

Furnizor:

Viator

De la 69

Scurtă descriere:

Explorați remarcabilul Altos de Chavon și cufundați-vă degetele în nisipul insulei Saona în timpul acestei excursii de o zi din Punta Cana. Plimbați-vă prin Altos de Chavon, replica unui sat mediteraneean de secol XVI, aflat deasupra râului Chavon și deseori folosit pe post de platou de filmare. Călătoriți spre insula Saona la bordul unui catamaran, pentru a vă relaxa pe plaja cu nisip alb, străjuită de palmieri. Bucurați-vă de un prânz cu preparate la grătar, făcute în stil dominican, și de barul în aer liber. Transferul dus-întors de la hotelurile din Punta Cana este inclus.

Repere:

  • Explorați Altos de Chavon, replica unui sat mediteraneean de secol XVI;
  • Călătoriți spre insula Saona la bordul unui catamaran, pentru a vă relaxa pe plaja cu nisip alb, străjuită de palmieri;
  • Bucurați-vă de un prânz cu preparate la grătar, făcute în stil dominican, și de barul în aer liber;
  • Transferul dus-întors de la hotelurile din Punta Cana este inclus.

La ce să te aștepți:

Începeți-vă ziua de explorare la hotelul vostru din Punta Cana, de unde sunteți preluați de ghidul vostru profesionist și prietenos. Prima oprire este la Altos de Chavon. Această minune captivantă, făcută de mâna omului, este o bijuterie arhitecturală. Orașul este o replică a unui sat mediteranean, care se află cu mult deasupra râului Chavon. Satul a fost proiectat de arhitectul dominican Jose Antonio Caro și creat de marele designer și director de imagine Roberto Coppa. Artizanii dominicani au făcut aleile de piatră, piesele decorative din fier și clădirile încântătoare, reînviind meșteșugurile aproape uitate de prelucrare a metalelor și de sculptură în piatră. Sub îndrumarea lui Coppa, fiecare piatră a fost tăiată de mână, fiecare cadru de ușă din lemn a fost creat artizanal și fiecare detaliu din fier forjat a fost făcut manual. Construirea satului a început în anul 1976 și a fost inaugurat în anul 1982, cu un concert susținut de Frank Sinatra în amfiteatru.

Mai departe, mergeți într-o croazieră cu un catamaran spre frumoasa Saona, o insulă tropicală aflată la scurtă distanță de continent, în sud-estul Republicii Dominicane, în apropiere de provincia La Romana. Este o rezervație naturală protejată de guvern și o destinație populară printre turiștii veniți din toată Republica Dominicană, mii de oameni ajungând aici în flote de catamarane și mici ambarcațiuni cu motor în fiecare zi. Insula este faimoasă pentru frumusețea naturală a plajelor sale și a fost folosită în multe ocazii de cineaști și publicitari, aflați în căutarea stereotipului unei insule virgine, servindu-le ca platou de filmare pentru filmele sau campaniile lor. Pe insula Saona puteți să vă relaxați la plajă, să vă bucurați de apele cristaline sau să explorați împrejurimile tropicale. Aici găsiți una dintre cele mai frumoase plaje cu nisip alb din Caraibe, străjuită de palmieri și de ape de turcoaz cristaline.

După ce vă relaxați, bucurați-vă de un prânz tip bufet cu preparate tipic dominicane, făcute la grătar. Aveți parte, de asemenea, de un bar în aer liber, cu băuturi locale. După prânzul delicios, sunteți transportați la hotelul vostru din Punta Cana.

Vezi și alte experiențe din Republica Dominicană

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.