Acasa Experiențe de călătorie Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă Distrează-te într-un tur în care ai ocazia să combini bicicleta electrică, telecabina și barca în Cartierul Olimpic

Distrează-te într-un tur în care ai ocazia să combini bicicleta electrică, telecabina și barca în Cartierul Olimpic

197 Reviews

Barcelona / Spania

Durată: 3 ore30 minute

Furnizor:

Get Your Guide

De la 73

Scurtă descriere:

Explorează Barcelona din șaua unei biciclete electrice SMART Mercedes și vezi unele dintre cele mai emblematice atracții ale orașului. Pedalează prin Cartierul Gotic și prin port, urcă cu telecabina la Montjuïc și navighează, din Satul Olimpic, cu o goeletă turcească.

Repere:

  • Explorează Barcelona cu trei mijloace de transport diferite: bicicleta electrică, telecabina și goeleta turcească;
  • Mergi cu bicicleta prin Cartierul Gotic, vizitează parcul Citadel, Sagrada Familia, La Pedrera și Casa Batlló;
  • Alunecă peste port cu telecabina spre Montjuïc;
  • Navighează de-a lungul coastei cu goeleta trucească, bucurându-te, de pe apă, de vederile superbe ale orașului.

 

La ce să te aștepți:

Explorează centrul istoric al Barcelonei cu o bicicletă electrică cool, apoi mergi într-o croazieră, din Satul Olimpic, cu goeleta turcească, înainte de a lua telecabina spre Montjuïc, pentru a vedea priveliștile electrizante ale orașului și coastei.

 

Începe cu un tur cu bicicleta electrică care te poartă prin Cartierul Gotic, în Placa Catalunya și de-a lungul bulevardului Passeig de Gracia, unde descoperi unele dintre cele mai impresionante clădiri moderniste ale lui Gaudi și ale contemporanilor lui, cum ar fi La Pedrera, Casa Batlló, Casa Lleó Morera și Casa Ametller.

 

Îndreaptă-te spre Sagrada Familia pentru a vedea capodopera neterminată a lui Gaudi și apoi continuă spre Villa Olímpica (Satul Olimpic), spre renăscutul cartier 22@ (Cartierul Inovației) din fosta zonă industrială a orașului și spre atracția Edifici Forum (Clădirea Forum).

 

Odată ce ești în Satul Olimpic, urcă în goeleta trucească și navighează de-a lungul coastei spre Port Vell, bucurându-te, de pe mare, de frumoasele priveliști ale orașului. La Port Vell, ia telecabina și alunecă spre muntele Montjuïc, la o înălțime de 100 de metri deasupra portului.

 

Vezi și alte experiențe din Barcelona

Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă

Plimbările sunt cele mai nimerite feluri de a explora o destinație turistică nouă într-un travel mood activ. Dacă vrei să simți cu adevărat atmosfera unui loc, să te imersezi în cultura locală, alege astfel de plimbări, fie pe jos, fie cu bicicleta sau cu o ambarcațiune, pe apă – trăind astfel autentic vibe-ul destinației și aflând, în același timp, povești despre istoria locului, despre tradițiile sale și despre legendele pe care le-a născut de-a lungul timpului.

În grupuri mici și însoțit de un ghid, cunoști într-o manieră amuzantă, interactivă și dinamică zona în care te afli. Iar distracția e de neprețuit când vine la pachet cu aventurarea pe noi tărâmuri.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.