Acasa Experiențe de călătorie Tururi cu avion, elicopter sau balon cu aer cald Plutește cu balonul cu aer cald deasupra Rezervației Naturale Montseny, obiectiv protejat UNESCO

Plutește cu balonul cu aer cald deasupra Rezervației Naturale Montseny, obiectiv protejat UNESCO

12 Reviews

Barcelona / Spania

Durată: 4 ore

Furnizor:

Viator

De la 160

Scurtă descriere:

Pregătește-ți trupul și sufletul pentru o călătorie de o oră cu balonul cu aer cald, alături de un mic grup, deasupra peisajului splendid al Rezervației Naturale Montseny. Cu nu mai mult de opt alți oaspeți, îți iei zborul peste dealurile lucind verde, peste pădurile luxuriante și peste câmpurile cultivate ale acestei rezervații UNESCO a biosferei. Odată întors la sol, savurează cu poftă un mic dejun în stil catalan tradițional, servit la o fermă rustică. Transportul de la și către hotel și fotografiile pe care le păstrezi drept amintiri sunt incluse.  

Repere:

  • Experimentează un zbor cu balonul cu aer cald deasupra Rezervației Naturale Montseny;
  • Admiră această rezervație a biosferei din patrimoniul UNESCO de la înălțime;
  • Privește păduri luxuriante, ferme idilice și munții pitorești de dedesubt;
  • Servește un mic dejun rustic traditional, la o fermă;
  • Excursia are un număr limitat de opt participanți;
  • Bucură-te de o modalitate inedită de a experimenta viața tihnită din afara Barcelonei.

La ce să te aștepți:

Ziua ta în aer începe dis-de-dimineață, între orele 7:00 și 8:00, când ghidul te preia din Barcelona. Ora de începere a activității variază în funcție de sezon, dar vei afla asta atunci când îți rezervi turul și cu o zi înainte de zbor.

Sosești la punctul de lansare, alături de ghidul tău și de grupul intim de nu mai mult de opt persoane, apoi începi plutirea prin aer cu balonul cu aer cald deasupra frumosului peisaj al Rezervației Naturale Montseny.

Te minunezi la vederea dealurilor de smarald, a pădurilor și a câmpurilor demne de cărți poștale din această rezervație a biosferei protejată de UNESCO, pe măsură ce plutești liniștit deasupra lor. După ce balonul se întoarce la sol, savurezi un mic dejun tradițional în stil catalan, la o fermă locală. Te delectezi cu cele mai populare preparate ale bucătăriei catalane în timp ce cunoști îndeaproape atmosfera rustică din jurul Barcelonei. Turul tău se încheie cu întoarcerea la Barcelona, la locul unde ești cazat, în jurul prânzului, și include imagini suvenir ale zborului.

Vezi și alte experiențe din Barcelona

Tururi cu avion, elicopter sau balon cu aer cald

Iubitorii de adrenalină au la îndemână moduri inedite de a cunoaște o destinație nouă. Dar nu e nevoie să fii neapărat un amator de sporturi extreme ca să alegi un astfel de tur la înălțime atunci când te afli într-un travel mood de aventură sau într-un travel mood de evadare.

Oricine poate aprecia sentimentul cu totul și cu totul special pe care îl oferă panorama, de la înălțime, a unui loc. Iar o survolare a acestuia cu avionul sau cu elicopterul, sau balansul lin al unui balon romantic cu aer cald, sunt experiențe de neuitat. Unde mai pui că nu ai parte de o astfel de perspectivă din nici un alt punct al destinației.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.