Acasa Experiențe de călătorie Tururi cu avion, elicopter sau balon cu aer cald Admiră frumoasele peisaje din Mallorca într-un senzational tur cu balonul cu aer cald

Admiră frumoasele peisaje din Mallorca într-un senzational tur cu balonul cu aer cald

15 Reviews

Mallorca / Spania

Durată: 2 ore

Furnizor:

Viator

De la 160

Scurtă descriere:

Plutește deasupra peisajului pitoresc din nord-estul insulei Mallorca în această experiență senzațională de două ore cu balonul cu aer cald. Urcă în aer din Cala Minor si simte cum ți se intensifică emoțiile pe măsură ce te înalți spre cer și vezi plajele superbe și frumusețea verde dintr-o perspectivă unică. Admiră priveliștile panoramice ale idilicei insule de-a lungul călătoriei de două ore, după care întoarce-te la sol pentru un toast în cinstea zborului, cu un pahar de șampanie.

Repere:

  • Zbor cu balonul cu aer cald în Mallorca, ce include un pahar de șampanie;
  • Ascultă un instructaj complet de siguranță înainte de a-ți lua zborul;
  • Plutește deasupra zonei de nord-est din Mallorca și bucură-te de priveliștile aeriene ale țărmului și frumoaselor plaje;
  • Toastează cu un pahar de șampanie după ce aterizezi;
  • Alege între un zbor dimineața sau după-amiaza, cu sau fără transfer de la hotel.

La ce să te aștepți:

Alege între o plecare dimineața sau după-amiaza, astfel încât să se potrivească programului tău, după care vino pe cont propriu la Cala Minor. Bucură-te de regiunea rurală pitorească pe măsură ce te aventurezi spre locul de lansare al balonului cu aer cald.

La sosire, întâlnește-ți gazda și ascultă instructajul de siguranță complet. Urcă în coșul balonului și simte adrenalina cum crește în timp ce flacăra umflă balonul în culori strălucitoare. Admiră priveliștile aeriene al frumoasei insule în timp ce urci în înaltul cerului. Vezi peisajul luxuriant și marea sclipitoare de la înălțime și ascultă ghidul care oferă informații despre geologia insulei.

După zborul tău fabulos, aterizează lin și îndreaptă-te spre punctul de lansare, pentru a sărbători zborul tău cu un pahar cu șampanie.

Vezi și alte experiențe din Mallorca

Tururi cu avion, elicopter sau balon cu aer cald

Iubitorii de adrenalină au la îndemână moduri inedite de a cunoaște o destinație nouă. Dar nu e nevoie să fii neapărat un amator de sporturi extreme ca să alegi un astfel de tur la înălțime atunci când te afli într-un travel mood de aventură sau într-un travel mood de evadare.

Oricine poate aprecia sentimentul cu totul și cu totul special pe care îl oferă panorama, de la înălțime, a unui loc. Iar o survolare a acestuia cu avionul sau cu elicopterul, sau balansul lin al unui balon romantic cu aer cald, sunt experiențe de neuitat. Unde mai pui că nu ai parte de o astfel de perspectivă din nici un alt punct al destinației.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.