Acasa Experiențe de călătorie Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă Mergi în golful Alcudia și în Llevant într-o excursie cu barca & fă snorkeling și paddle surfing

Mergi în golful Alcudia și în Llevant într-o excursie cu barca & fă snorkeling și paddle surfing

Mallorca / Spania

Durată: 3 ore

Furnizor:

Viator

De la 35

Scurtă descriere:

Explorează frumusețea golfului Alcudia și natura din Llevant într-o excursie cu barca de trei ore. Plutește prin peisajul suprarealist al zonei, format din peșteri și golfuri, oprindu-te periodic pentru a vizita obiectivele, pentru a înota, a face snorkeling sau paddle surfing. Taxa de intrare la parcul național este, de asemenea, inclusă.

Repere:

  • Explorează golful Alcudia și zona parcului natural din Llevant cu barca, în Mallorca;
  • Admiră formaținuile de roci unice ale zonei, peșterile marine și golfurile izolate;
  • Timp pentru înot, snorkeling și paddle surfing;
  • Include taxa de intrare la parcul național;
  • Adaugă o aventură în aer liber vacanței tale din Mallorca.

 

La ce să te aștepți:

Întâlnește-te cu grupul tău la ora de plecare prestabilită, în portul Alcudia. Petrece următoarele ore explorând această zonă de coastă minunată cu barca.

 

Plutește în mijlocul acestei colecții naturale de golfuri și peșteri marine, admirând apele de turcoaz, viața marină și formațiunile geologice unice. Oprește-te la una dintre peșterile marine ca să înoți (dacă permite vremea) și călătorește spre un golf izolat, pentru a te bucura și mai mult de apă. Dacă vrei să încerci alte activități, ca snorkeling-ul sau paddle surfing-ul, ai la dispoziție, la bordul vasului, echipamentul necesar, făfă nici un cost suplimentar.

 

La finalul voiajului, barca te aduce înapoi în portul Alcudia.

Vezi și alte experiențe din Mallorca

Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă

Plimbările sunt cele mai nimerite feluri de a explora o destinație turistică nouă într-un travel mood activ. Dacă vrei să simți cu adevărat atmosfera unui loc, să te imersezi în cultura locală, alege astfel de plimbări, fie pe jos, fie cu bicicleta sau cu o ambarcațiune, pe apă – trăind astfel autentic vibe-ul destinației și aflând, în același timp, povești despre istoria locului, despre tradițiile sale și despre legendele pe care le-a născut de-a lungul timpului.

În grupuri mici și însoțit de un ghid, cunoști într-o manieră amuzantă, interactivă și dinamică zona în care te afli. Iar distracția e de neprețuit când vine la pachet cu aventurarea pe noi tărâmuri.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.