Acasa Experiențe de călătorie Activități romantice Explorați jungla din parcul Taro și călăriți elefanții într-un safari de neuitat

Explorați jungla din parcul Taro și călăriți elefanții într-un safari de neuitat

70 Reviews

Bali / Asia

Durată: 30 minute

Furnizor:

Voyagin

De la 77

Scurtă descriere:

Călărirea elefanților în Bali este considerată o activitate obligatorie pe această insulă. Pentru că deține cel mai mare și mai bun parc safari cu elefanți, Bali Adventure Tours este onorat să vă ofere un tur de explorare adorabil prin jungla din Taro.

Repere:

  • Plimbare uimitoare cu elefanții, lungă de 30 de minute;
  • Spectacol cu elefanți;
  • Hrănirea elefanților și a puilor de elefanți;
  • Transfer de la hotel, cu autovehicul cu aer condiționat.

La ce să te aștepți:

Fără îndoială, Elephant Safari Park din Taro este o destinație obligatorie pentru cei care ajung în Bali, și este singura experiență completă cu elefanți din lume, ceea ce o face cu adevărat unică. Intrați în contact cu aceste animale incredibile în decorul unui frumos parc tropical. Elefanții pot fi văzuți în lacul parcului, între sesiunile de plimbări, pictând sau făcând alte activități. Hrăniți-i cu mâna, atingeți-i, faceți poze cu ei, apoi aflați mai multe despre strămoșii și diversitatea elefanților la expozițiile istorice și grafice ale parcului. Apreciat ca cel mai bun parc cu elefanți din lume, facilitățile de aici includ un centru de recepție și informare, un muzeu cuprinzător, cu o colecție mare de obiecte legate de lumea elefanților și cu singurul schelet de elefant mamut din Asia de Sud-Est.

Un restaurant cu 200 de locuri și cu vedere spre lac, ideal pentru grupurile mari sau pentru nunți, pune la dispoziție un meniu internațional, iar magazinul de cadouri al parcului oferă o varietate de produse tematice legate de elefanți, inclusiv picturi realizate de elefanți, sculpturi, haine, suveniruri și bijuterii.

Demonstrații ale inteligenței și capacităților elefanților pot fi văzute în arena parcului, iar elefanții pot fi de asemenea văzuți în timp ce pictează, în anumite momente ale zilei. Parcul apreciat la nivel internațional nu este doar un sanctuar pentru această specie protejată și pe cale de dispariție, ci este o experiență totală cu elefanți, care nu este duplicată în nici o altă parte a lumii. Tiți elefanții parcului au fost salvați în urma defrișărilor din Sumatra Centrală și de Sud.

Vezi și alte experiențe din Bali

Activități romantice

Când sunteți doar amândoi, într-un travel mood romantic, într-o destinație îndepărtată, ce vă face să uitați de cotidian, alegeți activități relaxante ce vă aduc și mai aproape. Răsfățați-vă cu atenția discretă a celor din jur și optați pentru experiențe de poveste, despre care vă veți aduce aminte peste mulți ani. Oferiți-vă momente unice, de care nu ați putea avea parte altundeva, pentru ca vacanța voastră să fie pe cât de frumoasă, pe atât de memorabilă. Trăiți-le doar în doi, pentru că nu mai e loc de altceva sau altcineva în acest sejur romantic.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.