Acasa Experiențe de călătorie Activități romantice Luați o cină romantică într-o peșteră, pe propria plajă privată din Bali, în Nusa Dua

Luați o cină romantică într-o peșteră, pe propria plajă privată din Bali, în Nusa Dua

16 Reviews

Bali / Asia

Durată:

Furnizor:

Voyagin

De la 140

Scurtă descriere:

Încântați-vă persoana iubită cu o cină romantică într-o peșteră, pe propria plajă privată din Bali. Având loc în Nusa Dua, sunetul valurilor ce se sparg la mal, împreună cu briza plăcută a oceanului, fac ca această experiență să fie unică.

Repere:

  • Chelner personal și propria plajă privată;
  • Meniu cu cinci feluri de mâncare, creat de un chef pasionat;
  • Priviți impresionantul apus de soare de pe coasta de sud din Bali;
  • Experimentați propria peșteră privată;
  • Meniu vegetarian disponibil la cerere.

La ce să te aștepți:

V-ați întrebat vreodată cum este să cinați cu persoana iubită într-o peșteră privată, doar a voastră, în sunetul valurilor ce se sparg de țărmuri și în briza oceanului, o serenadă care vă învăluie? Trăiți experiența unei cine romantice de lux, pe propria plajă privată, cu echipa voastră de chelneri și bucătari pasionați, care vă servesc o masă delicioasă formată din cinci feluri de mâncare, în timp ce vă relaxați în frumusețea naturală care vă înconjoară.

Atmosfera romantică pentru această noapte vă așteaptă după ce coborâți 120 de trepte și ajungeți la ascunzătoarea voastră din peșteră. Surprindeți-vă persoana iubită cu sentimentul de mister al descoperirii împreună a acestui loc numai al vostru. Este un spațiu potrivit pentru conversații nesfârșite și pentru a vă crea amintiri.

Vezi și alte experiențe din Bali

Activități romantice

Când sunteți doar amândoi, într-un travel mood romantic, într-o destinație îndepărtată, ce vă face să uitați de cotidian, alegeți activități relaxante ce vă aduc și mai aproape. Răsfățați-vă cu atenția discretă a celor din jur și optați pentru experiențe de poveste, despre care vă veți aduce aminte peste mulți ani. Oferiți-vă momente unice, de care nu ați putea avea parte altundeva, pentru ca vacanța voastră să fie pe cât de frumoasă, pe atât de memorabilă. Trăiți-le doar în doi, pentru că nu mai e loc de altceva sau altcineva în acest sejur romantic.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.