Acasa Experiențe de călătorie Activități romantice Mergeți într-o croazieră privată și vedeți delfinii jucându-se în habitatul lor natural

Mergeți într-o croazieră privată și vedeți delfinii jucându-se în habitatul lor natural

25 Reviews

Bali / Asia

Durată: 12 ore

Furnizor:

With Locals

De la 16

Scurtă descriere:

Mergeți într-o croazieră privată cu o barcă pentru a vedea delfinii jucându-se în habitatul lor natural. După acest început de zi magic, vizitați câteva izvoare naturale termale și cascade, pentru a vă bucura de apă!

Repere:

  • Vedeți delfinii;
  • Templul Ulun Danu;
  • Vizitați câteva izvoare termale.

La ce să te aștepți:

Se spune că delfinii sunt cele mai inteligente mamifere care au existat vreodată. Sunteți curioși să îi vedeți?

Ei bine, din fericire, acest tur privat începe cu o excursie înaintea zorilor spre resortul de plajă Lovina din regiunea de nord din Bali, unde vă îmbarcați pe o barcă cu motor, pentru a admira prietenoșii delfini care întâmpină cu dansul lor soarele de dimineață. Pe drumul de întoarcere, călătoriți spre Banjar, o zonă cu izvoare termale magice, după care faceți o vizită la cascada Gitgit. O schimbare totală de atmosferă vă așteaptă la lacul Bratan, într-o stațiune de munte unde se află templul Ulun Danu, un loc plin de armonie și de frumusețe naturală.

Acestă excursie vă oferă o experiență superbă și o zi excelentă de care să vă amintiți cu plăcere!

Vezi și alte experiențe din Bali

Activități romantice

Când sunteți doar amândoi, într-un travel mood romantic, într-o destinație îndepărtată, ce vă face să uitați de cotidian, alegeți activități relaxante ce vă aduc și mai aproape. Răsfățați-vă cu atenția discretă a celor din jur și optați pentru experiențe de poveste, despre care vă veți aduce aminte peste mulți ani. Oferiți-vă momente unice, de care nu ați putea avea parte altundeva, pentru ca vacanța voastră să fie pe cât de frumoasă, pe atât de memorabilă. Trăiți-le doar în doi, pentru că nu mai e loc de altceva sau altcineva în acest sejur romantic.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.