Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie cu localnici Simte vibe-ul orașului într-un tur cu un localnic - cu 7 degustări de mancare și 3 degustări de băuturi tipic spaniole

Simte vibe-ul orașului într-un tur cu un localnic - cu 7 degustări de mancare și 3 degustări de băuturi tipic spaniole

224 Reviews

Barcelona / Spania

Durată: 3 ore

Furnizor:

With Locals

De la 50

Scurtă descriere:

Ești pregătit să guști aromele unice ale Barcelonei? Bucură-te de cele mai bune delicatese în oraș și descoperă viața locală! Ai parte de un ghid la alegere și de 10 degustări delicioase, de neuitat!

Repere:

  • Experimentează uimitoarea bucătărie spaniolă;
  • Cunoaște orașul ca un localnic;
  • Bucură-te de 10 degustări;
  • Savurează de la clasicul pintxos până la cei mai buni churros din oraș;
  • Tur privat alături de un localnic;
  • Turul poate fi personalizat 100%.

La ce să te aștepți:

Descoperă scena culinară a Barcelonei. Toate cele 10 degustări delicioase au fost atent selecționate de gazda ta special pentru tine. De la cele mai populare bunătăți până la aromele unice spaniole, te bucuri de gustul celor mai bune delicatese din oraș!

În acest tur ai parte de 7 gustări locale autentice și de 3 băuturi tradiționale, astfel încât să trăiești experiența privată perfectă de degustare alături de ghidul tău local preferat.

Începe-ți călătoria culinară privată la un bar local deținut de o familie, unde cei mai mulți dintre localnici merg pentru deliciosul churros, alături de o băutură. Treci prin cartierul Raval și bucură-te de o băutură tradițională savuroasă, Leche Merengada. Îndreaptă-te spre cel mai vechi bar în aer liber al orașului și mănâncă cel mai bun patas bravas din Barcelona. Încheie-ți turul cu pahar rece de vin în cartierul hip Barra de Ferro. Îți poți imagina ceva mai bun?

Experiența culinară locală include autenticele croquetas, faimoasa șuncă iberică jamon și un pahar de vermut. Toate aceste degustări sunt incluse în prețul turului, așa că tot ce ai de făcut este să te relaxezi și să te bucuri de delicioasele produse de patiserie, de savuroasele delicatese și de băuturile locale.

Crezi că nu ar putea fi mai bine de atât? Gândește-te din nou! Fiindcă vezi, de asemenea, locuri uimitoare și unice din oraș și te bucuri de vibe-ul autentic spaniol. Află mai multe de la ghidul tău și bucură-te de Barcelona ca un localnic cu prietenii tăi!

Ghizi locali incredibili sunt aici doar pentru tine. Toți sunt foarte pasionați de gastronomie și abia așteaptă să te întâlnească. Se vor asigura că nu-ți scapă nimic din gustoasele preparate pe care Barcelona le are de oferit. Acest tur poate fi personalizat 100%, pentru a răspunde exact preferințelor tale și ale prietenilor tăi, trebuie doar să le spui ghidului tău, pe care l-ai ales pentru această experiență.

Vezi și alte experiențe din Barcelona

Experiențe de călătorie cu localnici

Cunoscătorii și pasionații de călătorii știu deja ce avantaje aduce oricărui sejur interacțiunea nestingherită cu localnicii. Iar dacă te alături acestora pentru activități și experiențe de vacanță, când te afli într-un travel mood de evadare sau de explorare, ai ocazia să te conectezi direct la stilul lor de viață.

Cunoaște localnicii, află-le obiceiurile și tradițiile, ascultă-le poveștile și observă-le comportamentul – nimic nu îți îmbogățește mai tare vacanța decât diferența culturală pe care o înțelegi și o respecți, odată ce știi care sunt asemănările și deosebirile dintre felul tău și al lor de a vedea lumea. Doar așa te întorci mai câștigat dintr-o călătorie.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.