Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Luați parte la experiența unui picnic într-un parc urban din Barcelona

Luați parte la experiența unui picnic într-un parc urban din Barcelona

Barcelona / Spania

Durată: 3 ore

Furnizor:

Viator

Scurtă descriere:

Picnicul este una dintre cele mai populare activități în Barcelona. Descoperiți mai multe ateliere tipice de mâncare de-a lungul acestui tur în plimbare, unde puteți cumpăra produse locale proaspete precum cărnuri iberice, brânzeturi, deserturi, vinuri, pan con tomate și multe altele direct de la producători, pentru un picnic în cel mai interesant parc urban din Barcelona. Experimentați Barcelona autentică, descoperiți străzile istorice ale orașului, magazinele cu produse catalane proaspete, și relaxați-vă la un picnic.

Repere:

Aveți parte de un raport excelent calitate-preț;

  • Aflați tot soiul de lucruri interesante de la un localnic;
  • Acesta este un tur all inclusive;
  • Există și opțiuni vegetariene de masă;
  • Cina este inclusă.

La ce să te aștepți:

Pregătiți-vă să experimentați viața localnicilor, să descoperiți workshop-uri de mâncare, plimbându-vă de-a lungul străzilor istorice din Barcelona, și cumpărați produse proaspete din magazinele de pe drum.

Experiența voastră începe la Mercat de la Boqueria, piața simbolică a Barcelonei, unde veți găsi produse proaspete din ținuturile catalane, direct de la producători. De acolo, vă aruncați de-a dreptul în atmosfera istorică a orașului, trecând prin piețe, străzi și printre monumente iconice. Puteți cumpăra mezeluri, brânzeturi și alte produse proaspete, precum și vin și multe altele. Pe parcurs, veți afla despre cele mai interesante experiențe culinare din Barcelona și de locurile pe care trebuie să le vizitați pentru a găsi preparate proaspete pentru picnic. Drumul este presărat cu magazine de mezeluri, de brânzeturi, de vinuri sau deserturi și multe altele.

Cu tot ce ați cumpărat pe drum, ca niște adevărați barcelonezi, vă îndreptați către unul dintre parcurile emblematice ale orașului, unde prietenii și familiile își petrec timpul liber relaxându-se în mijlocul naturii. Sunt mulți artiști în acest parc, oameni care se joacă, dansează sau practică yoga. Acolo vă pregătiți picnicul și începeți să descoperiți gastronomia locală, ale cărei arome se îmbină perfect cu natura parcului.

Vezi și alte experiențe din Barcelona

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.