Acasa Experiențe de călătorie Experiențe culinare și degustări de vin Învață să gătești delicioasele preparate spaniole într-un curs de gătit în Barcelona, cu un chef local

Învață să gătești delicioasele preparate spaniole într-un curs de gătit în Barcelona, cu un chef local

166 Reviews

Barcelona / Spania

Durată: 5 ore

Furnizor:

Viator

De la 38

Scurtă descriere:

Descoperă arta culinară spaniolă într-un curs de gătit cu un grup mic în Barcelona. Sub îndrumarea unui chef, învață să prepari un festin spaniol format din patru feluri de mâncare și bucură-te de sangria în timp ce mănânci. Descoperă secretele de preparare a celebrei paella și a gustoaselor tapas și experimentează și un tur în vibranta piață Boqueria. Ai parte de întreaga atenție a chef-ului în această experiență în grup mic, cu numărul de participanți limitat la maximum 14 persoane.

Repere:

  • Curs de gătit într-un mic grup în Barcelona;
  • Învață să gătești preparate tradiționale spaniole cum ar fi paella sau tapas;
  • Bucură-te de cele patru feluri de mâncare alături de sangria;
  • Mergi într-un tur în piața Boqueria;
  • Grupul limitat la 14 persoane oferă atenție personalizată din partea maestrului bucătar

 

La ce să te aștepți:

Începe-ți experiența culinară și culturală cu un tur în piața Boqueria, în care ai ocazia să vezi o mulțime de delicatese spaniole. Turul la piața ce abundă în fructe exotice și produse interesante, oferă o experiență culturală captivantă. Vezi o gamă variată de produse colorate, precum și fructe de mare proaspete și brânzeturi, în timp ce te plimbi prin piață alături de un ghid expert.

Chef-ul experimentat va face cumpărăturile (inclusiv fructe de mare proaspete) pentru lecția de gătit ce urmează. Folosind ingrediente locale proaspete și gustoase, descoperă cum se prepară celebra paella, una dintre cele mai populare delicatese din Spania și bine cunoscutele tapas-uri spaniole. Creează un final fabulos pentru acest banchet, ce constă într-o cremă catalană sau într-o budincă de orez cremos (arroz con leche).

Iar în timp ce aștepți să fie gata paella participă la un workshop pe tema "sangria", în care înveți să faci renumita băutură tradițională spaniolă.

Apoi așază-te la masă și bucură-te de gustul preparatelor pe care le-ai creat. Fă conversație și bea sangria, acum că ai dobândit noi cunoștințe despre bucătăria spaniolă.

 

Vezi și alte experiențe din Barcelona

Experiențe culinare și degustări de vin

Tradițiile culinare locale reprezintă, fără îndoială, un lucru care spune multe despre destinația pe care o vizitezi. Așa că, dacă îți dorești să cunoști specificul unui loc în care călătorești, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare, alege experiențe legate de gastronomie, fie că este vorba de tururi culinare, de degustări de vinuri sau de bucate alese, de lecții de gătit de la localnici (uneori chiar în casele lor), vizite la podgorii și crame și multe altele.

Astfel, ai parte și de cunoașterea gusturilor ce definesc un loc, dar te bucuri și de priceperea și cunoștințele celor care te îndrumă, de la care afli, de multe ori, despre tradiții și obiceiuri culinare inedite.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.