Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie unice Învață să faci cava într-o excursie superbă în regiunea rurală montană catalană, unde te așteaptă multe alte surprize

Învață să faci cava într-o excursie superbă în regiunea rurală montană catalană, unde te așteaptă multe alte surprize

Barcelona / Spania

Furnizor:

With Locals

Scurtă descriere:

Ești pregătit pentru o excursie originală de o zi pe tărâmul spumantului cava? Ești sătul de degustările de vin obișnuite? Alătură-te unui ghid local care te duce în Penedes, pentru a-ți face propria sticlă de cava și pentru a te relaxa la o piscină în munți.

Repere:

  • Un tur privat 100% pentru tine și prietenii tăi;
  • Fă-ți propria sticlă de cava ca un profesionist;
  • Descoperă frumoasele podgorii din Penedes;
  • Ia prânzul într-o masia veche;
  • Relaxează-te la piscină admirând priveliști superbe;
  • Degustă patru tipuri diferite de cava.

La ce să te aștepți:

Toate lumea apreciază spumantul cava și degustările de vin, însă, câteodată, ai nevoie de mai mult. Acest tur cu un localnic te duce în orașul Avinyonet del Penedes, pentru a vizita una dintre cele mai inovatoare crame de cava din regiune. Ramon, un producător profesionist de cava, te îndrumă prin crama veche de 300 de ani, unde deguști unele dintre cele mai bune spumante produse aici. Însă atracția pricipală a dimineții este faptul că ai ocazia să faci propria sticlă de cava. Primești asistență pe parcursul procesului astfel încât să te mândrești cu sticla făcută de tine, pe care o aduci acasă drept suvenir.

 

Apoi te relaxezi și te bucuri de regiunea rurală catalană. Ești condus să iei prânzul la o masia (o fermă tradițională catalană) de lângă Sitges, unde te bucuri de masă alături de un pahar de cava.

 

După aceasta, tot ceea ce trebuie să faci este să te relaxezi la piscină. În timp ce te bronzezi poți admira priveliștile superbe ale munților și podgoriilor din împrejurimi. La final, te întorci în Barcelona urmând drumul de coastă dintre localitățile Sitges și Casteldefells.

 

Această excursie de o zi este perfectă pentru zilele călduroase dintre lunile mai și octombrie și poate fi personalizată 100%.

Vezi și alte experiențe din Barcelona

Experiențe de călătorie unice

Există anumite locuri în lume unde poți avea experiențe unice, unele dintre ele strâns legate de destinația în care te afli încât nu le regăsești nicăieri altundeva – cum ar fi o noapte petrecută într-un recif de corali, spre exemplu.

Alege fără ezitare acele activități care îți produc astfel de senzații, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare din cotidian, și vei trăi experiențe unice, irepetabile, care îți vor defini vacanța. Sunt acele amintiri despre care vei povesti și nepoților și despre care îți va face plăcere să vorbești și peste ani și ani, și pe care le vei asocia pentru totdeauna cu plăcerea pe care ai resimțit-o intens. 

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.