Acasa Experiențe de călătorie Experiențe culinare și degustări de vin Degustă tapas delicioase alăturate unor vinuri locale într-o experiență cu localnici

Degustă tapas delicioase alăturate unor vinuri locale într-o experiență cu localnici

174 Reviews

Barcelona / Spania

Durată: 2 ore

Furnizor:

With Locals

De la 38

Scurtă descriere:

Încearcă pintxos, delicioasele gustări locale care constau în bucăți de pâine și alte ingrediente delicioase dispuse pe o frigăruie. Fiecare oprire pentru tapas este însoțită de un pahar de vin local pentru o experiență de care-ți vei aminti cu plăcere.

Repere:

  • Gustă delicioasele tapas spaniole alături de un vin produs local;
  • Cunoaște orașul mai bine, alături de localnici;
  • Obține recomandări pentru cele mai bune restaurante din oraș;
  • Cunoaște zonele vibrante Sant Antoni și Poble Sec într-un tur privat și personalizat;
  • Activitatea include patru pahare de vin și patru tapas.

La ce să te aștepți:

Pregătește-te să te îndrăgostești de atmosfera unică și de aromele delicioase ale Barcelonei. Gustă pintxos, niște tapas unice care constă în bucăți de pâine cu toppinguri alăturate pe frigărui. Adaugă-le câte un pahar minunat de vin, mai ales că deguști soiuri catalane care se potrivesc de minune cu tapas.

Acest tur de două ore se va dovedi delicios și memorabil, datorită alăturării fericite de tapas și vinuri. Ai parte de patru pahare de vin produse în Catalonia, alături de patru tipuri de tapas și de un ghid local cunoscător. Ce poate fi mai interesant?

Pe parcursul acestui tur de seară, gazda ta îți povestește despre felul în care localnicii fac pairing între vinuri și tapas, pentru ca experiența de degustare să fie cu adevărat memorabilă. Afli și cum au luat naștere Pintxos și care sunt cele mai bune specialități. Te oprești în patru locuri în cea mai hip zonă a orașului, acolo unde își petrec timpul localnicii, dincolo de mulțimile de turiști.

Bucură-te de notele condimentate ale strugurilor Tempranillo sau de savoarea densă a vinului alb sec Ros Marina, făcut din struguri catalani Xarel.Io. Află despre podgoriile locale care și-au păstrat tradițiile de-a lungul timpului și ascultă povești despre familiile care dețin aceste afaceri, în timp ce deguști montaditos sau tapas cu pui și zmeură.

Îți dorești mai mult? Gazda ta îți împărtășește tot soiul de secrete legate de viața de noapte din Barcelona, de la baruri la restaurante și cluburi. Echipa de ghizi localnici e gata să te întâmpine și să îți dezvăluie informații prețioase despre vinurile locale, despre gastronomia excelentă și despre stilul de viață al catalanilor.

Vezi și alte experiențe din Barcelona

Experiențe culinare și degustări de vin

Tradițiile culinare locale reprezintă, fără îndoială, un lucru care spune multe despre destinația pe care o vizitezi. Așa că, dacă îți dorești să cunoști specificul unui loc în care călătorești, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare, alege experiențe legate de gastronomie, fie că este vorba de tururi culinare, de degustări de vinuri sau de bucate alese, de lecții de gătit de la localnici (uneori chiar în casele lor), vizite la podgorii și crame și multe altele.

Astfel, ai parte și de cunoașterea gusturilor ce definesc un loc, dar te bucuri și de priceperea și cunoștințele celor care te îndrumă, de la care afli, de multe ori, despre tradiții și obiceiuri culinare inedite.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.