Acasa Experiențe de călătorie Viața de noapte Asistă la un show de flamenco într-unul dintre cele mai celebre locuri din oraș – Tablao Cordobes

Asistă la un show de flamenco într-unul dintre cele mai celebre locuri din oraș – Tablao Cordobes

1034 Reviews

Barcelona / Spania

Durată: 2 ore

Furnizor:

Viator

De la 44

Scurtă descriere:

Experimentează un performance flamenco de două ore la legendarul Tablao Cordobes din Barcelona. Aplaudă o trupă talentată de dansatori de flamenco și admiră demonstrația lor de agilitate, pasiune și energie care are loc pe scenă. Absoarbe atmosfera plină de viață a unuia dintre cele mai celebre locuri pentru flamenco din Spania și optează pentru un bufet spaniol tradițional sau pentru băuturi în timp ce privești show-ul.

Repere:

  • Un show de flamenco la Tablao Cordobes în Barcelona;
  • Privește dansatorii faimoși urcând pe scenă și făcând o demonstrație de măiestrie;
  • Îmbunătățește-ți experiența adăugând o masă-bufet sau băuturi în timpul show-ului.

La ce să te aștepți:

Ajungi pe cont propriu la Tablao Cordobes, localizat pe bulevardul iconic Las Ramblas din centrul Barcelonei, și îți iei locul la o masă situată în fața scenei. Optează pentru un bufet tradițional, ca să poți alege dintre cele 33 de preparate reci sau calde, sau comandă pur și simplu o băutură din meniul bogat. După ce savurezi o paella sau deguști o sangria, ascultă rumoarea ce cuprinde publicul odată ce luminile se sting și performerii ajung pe scenă. Simte ritmurile intense și privește expresiile pasionale ale dansatorilor, când show-ul ia formă în fața ochilor tăi uimiți. La finalul performance-ului, stai cât vrei în club.

Vezi și alte experiențe din Barcelona

Viața de noapte

Turiștii obișnuiți au tendința de a-și epuiza resursele de energie în activitățile de zi, atunci când merg în vacanță, încercând să vadă totul și să afle totul despre destinația în care se află. Dar dacă te numeri printre cei care vor să experimenteze dincolo de clasicele activități cotidiene și care găsesc entuziasm în ideea unei petreceri de noapte care ține până în zori (mai ales dacă te afli într-un travel mood activ sau într-un travel mood de evadare), alege acele experiențe care îți arată viața de noapte a orașului. Noaptea, ai parte de un cu totul alt loc, cu o atmosferă diferită, chiar cu oameni diferiți. Petrece și nu uita că aceasta este o modalitate excelentă de a evada din cotidian.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.