Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie cu localnici Trăiește o experiență inedită – vezi Barcelona într-o motocicletă cu ataș condusă de un localnic

Trăiește o experiență inedită – vezi Barcelona într-o motocicletă cu ataș condusă de un localnic

78 Reviews

Barcelona / Spania

Durată: 2 ore

Furnizor:

With Locals

De la 58

Scurtă descriere:

Vrei să explorezi orașul într-un mod diferit? Întâlnește-ți ghida pentru a vedea principalele atracții ale orașului de pe o motocicletă din timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Ai parte de conversații interesante și admiri Barcelona într-un mod unic, în una dintre puținele motociclete cu ataș din oraș.

Repere:

  • Vezi atracțiile de top din Barcelona;
  • Te adâncești în atmosfera vibrantă a orașului;
  • Te bucuri de o călătorie cu o motocicletă cu ataș din timpul celui de-al Doilea Război Mondial;
  • Descoperă locurile secrete ale citadelei într-o manieră amuzantă;
  • Învață despre istoria și cultura orașului;
  • Transferul dus-întors de la hotel este inclus.

La ce să te aștepți:

Acest tur în Barcelona este condus de Nuria, care te așteaptă în superba ei motocicletă din timpul celui de-al Doilea Război Mondial, printre puținele motociclete de acest fel din oraș.

 

Este unul dintre cele mai bune feluri în care poți experimenta Barcelona! Așa că alătură-te ei pentru un tur amuzant și neobișnuit cu motocicleta cu ataș, pentru a admira cele mai importante atracții ale orașului. De la Placa Catalunya, Passeig de Gracia, Arcul de Triumf și până la Sagrada Familia și plajele din Barcelona, vezi totul!

 

Experiența începe din momentul în care ești luat de la hotel, unde urci în motocicleta cu ataș. Pregătește-te pentru o explorare culturală și istorică a orașului, în care absorbi atmosfera vibrantă de pe Las Ramblas, admiri capodoperele lui Gaudi și te relaxezi la plajă.

 

Afli despre istoria, cultura și tradițiile orașului și experimentezi adevăratul mod de viață mediteraneean în călătoria cu această motocicletă. Așa că ce mai aștepți? Trebuie doar să decizi cine merge în ataș și cine merge pe motocicletă, în cazul în care nu ești singur.

 

Această activitate este valabilă pentru maximum două persoane. Îți poți contacta ghidul pentru o ofertă personalizată dacă preferi un alt timp de plecare și alte locații.

Vezi și alte experiențe din Barcelona

Experiențe de călătorie cu localnici

Cunoscătorii și pasionații de călătorii știu deja ce avantaje aduce oricărui sejur interacțiunea nestingherită cu localnicii. Iar dacă te alături acestora pentru activități și experiențe de vacanță, când te afli într-un travel mood de evadare sau de explorare, ai ocazia să te conectezi direct la stilul lor de viață.

Cunoaște localnicii, află-le obiceiurile și tradițiile, ascultă-le poveștile și observă-le comportamentul – nimic nu îți îmbogățește mai tare vacanța decât diferența culturală pe care o înțelegi și o respecți, odată ce știi care sunt asemănările și deosebirile dintre felul tău și al lor de a vedea lumea. Doar așa te întorci mai câștigat dintr-o călătorie.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.