Acasa Experiențe de călătorie Vizitează fără să stai la coadă Vezi capodoperele Renașterii într-un tur la Galleria dell’Accademia, cu ghid specializat în istoria artei

Vezi capodoperele Renașterii într-un tur la Galleria dell’Accademia, cu ghid specializat în istoria artei

69 Reviews

Florența / Italia

Durată: 1 ore10 minute

Furnizor:

Viator

De la 58

Scurtă descriere:

Vezi capodoperele Renașterii și comori istorice la unul dintre cele mai populare muzee din Florența, cu acest tur ghidat la Galleria dell’Accademia. Sari peste coada de la intrare cu biletul de intrare cu acces prioritar și află mai multe despre atracțiile muzeului de la ghidul expert. Încremenește în fața originalei sculpturi David a lui Michelangelo; admiră lucrări ale unor artiști ca Giambologna și Botticelli; vezi instrumente muzicale rare, cum ar fi vioara Stradivarius din anul 1690 de la Conservatorio Luigi Cherubini.

Repere:

  • Un tur ghidat de o oră și jumătate la Galleria dell’Accademia din Florența;
  • Evită mulțimea de la intrare cu biletul cu acces prioritar;
  • Admiră iconica sculptură David a lui Michelangelo, simbolul Florenței;
  • Vezi capodopere ale unor artiști ca Michelangelo, Giambologna și Botticelli;
  • Admiră colecția de instrumente muzicale a galeriei, inclusiv o rară vioară Stradivarius;
  • Află mai multe de la ghidul tău expert în istoria artei;
  • Cel mai probabil, un tur care se desfășoară cu casa închisă;
  • Acest tur în grup mic asigură o experiență personalizată.

La ce să te aștepți:

Galleria dell’Accademia este unul dintre cele mai fascinante muzee din lume. Mai mică decât Galeriile Uffizi, oferă o colecție de comori unice, care te obligă la o vizită în timpul vacanței tale în Florența. Acest tur a fost conceput cu ajutorul unor specialiști în istoria artei. Astfel, ai șansa să vezi una dintre bijuteriile muzeului, pe care multe agenții care organizează tururi nu o includ: colecția de instrumente muzicale de la Conservatorio Luigi Cherubini. Această secțiune include o vioară Stradivarius originală, din anul 1690, făcută de Antonio Stradivari pentru Marele Prinț, și primul pian modern, care a fost inventat în Florența.

Apoi te îndrepți către capodoperele muzeului semnate de Michelangelo și le descoperi în amănunt. Admiri capodopera lui Michelangelo, magnificul David, simbolul orașului Florența. Ai parte de anecdote amuzante și afli secrete pe care doar acești ghizi profesioniști le cunosc. Din moment ce ai parte de un bilet cu acces prioritar, intrarea rapidă în muzeu este garantată, ceea ce nu se întâmplă în cazul celorlalți vizitatori. După ce turul ghidat în Galleria dell' Accademia se încheie, poți rămâne în muzeu să-ți continui explorarea.

Vezi și alte experiențe din Florența

Vizitează fără să stai la coadă

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.