Acasa Experiențe de călătorie Tururi de vizitare obiective turistice Vizitează clădirile Domului din Florența și urcă în Giotto’s Campanile

Vizitează clădirile Domului din Florența și urcă în Giotto’s Campanile

346 Reviews

Florența / Italia

Durată: 2 ore30 minute

Furnizor:

Get Your Guide

De la 61

Scurtă descriere:

Bucură-te de un tur ghidat cuprinzător, de două ore și jumătate, la Catedrala din Florența, Battistero și Muzeul Operelor Catedralei. După aceea, urcă în Clopotnița lui Giotto pentru priveliști răpitoare asupra Florenței.

Repere:

  • Descoperă cel mai mare dom din cărămidă construit vreodată;
  • Vizitează Battistero di San Giovanni și admiră faimoasele sale mozaicuri și uși de bronz;
  • Bucură-te de Muzeul Operelor Catedralei, unde se află Porțile Paradisului originale ale lui Lorenzo Ghiberti și Pietà lui Michelangelo;
  • Urcă în Domul lui Brunelleschi și în Giotto’s Campanile (Clopotnița lui Giotto).

La ce să te aștepți:

Mergi într-un tur ghidat de două ore la Domul din Florența, pentru a vedea biserica și clădirile ei adiacente.

Cattedrale di Santa Maria del Fiore, catedrala Florenței, este una dintre cele mai mari și mai importante biserici din lume. Construirea ei a început în anul 1296 și s-a încheiat abia în anul 1436, cu crearea magnificului dom de către Filippo Brunelleschi.

Vezi Battistero di San Giovanni (Baptisteriul Sfântului Ioan sau Baptisteriul din Florența), una dintre cele mai vechi clădiri din Florența, construită în stilul florentin romanesc.

Apoi vizitează Muzeul Operelor Catedralei, un loc ce adăpostește capodoperele complexului Domului. Printre cele mai importante opere sunt Porțile Paradisului de Ghiberti și Pietà Bandini a lui Michelangelo. Muzeul găzduiește, de asemenea, una dintre cele mai mari colecții a operelor lui Donatello din lume. 

În acest tur urci și în Giotto’s Campanile, pentru a te bucura de una dintre cele mai impresionante vederi asupra Florenței, din vârful clopotniței.

Vezi și alte experiențe din Florența

Tururi de vizitare obiective turistice

Pentru a vedea cu adevărat acele obiective turistice prezentate în ghidurile de călătorie și ca să le cunoști cum se cuvine, în detaliu, se impune să folosești cunoștințele prețioase ale unui ghid. Lasă-l să-ți dezvăluie lucrurile esențiale și nu rata informațiile care te fac să înțelegi în profunzime istoria, arta și cultura unui loc.

În orice destinație te-ai afla, mai ales dacă îți propui un travel mood activ, alege tururi de vizitare ale obiectivelor turistice adecvate intereselor, preferințelor și nevoilor tale. Astfel, economisești timp, concentrezi informațiile și ai din start o perspectivă locală asupra destinției – iar acestea sunt beneficii de neegalat pentru o călătorie memorabilă.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.