Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Vizitați principalele obiective din Florența împreună cu întreaga familie, alături de un ghid local

Vizitați principalele obiective din Florența împreună cu întreaga familie, alături de un ghid local

17 Reviews

Florența / Italia

Durată: 2 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 19

Scurtă descriere:

Explorați istoria bogată a capitalei Toscanei împreună cu întreaga familie, într-un tur de aproximativ două ore și jumătate prietenos și cu cei mici. Întâlniți-vă ghidul și descoperiți Santa Croce, piața San Lorenzo, Porcellino, Piazza della Signoria, Domul, Piazza della Repubblica, Ponte Vecchio și multe altele. Copiii vor fi încântați de jocurile și activitățile interactive.

 

Repere:

  • Un tur de două ore și jumătate al Florenței, pentru familii;
  • Descoperiți Ponte Vecchio, Piazza della Signoria, Piazza della Repubblica, și multe altele;
  • vizitați Piața San Lorenzo;
  • Copiii se distrează cu instrumentele interactive furnizate de ghid.

La ce să te aștepți:

Vă întâlniți ghidul în Piazza Santa Croce pentru a începe un tur fascinant și extrem de antrenant al Florenței, conceput special pentru familiile cu copii. Gazda prietenoasă îi ține în priză pe cei mici cu activități interactive, iPad-uri, cărți de joc și alte instrumente nostime.

Îl urmați pe ghid prin centrul istoric al orașului, mergând spre Ponte Vecchio, cel mai faimos dintre podurile care traversează Arno. Vedeți sculpturile din loggia deschisă de pe una dintre laturile Piazza della Signoria. Admirați Palazzo Vecchio, locul unde trăia odinioară familia Medici, și Galeriile Uffizi, pe vremuri locul ce găzduia instituțiile florentine de justiție.

Vizitați și o piață în aer liber și mergeți să îl mângâiați pe Porcellino, statuia din bronz realizată de Pietro Tacca despre care se spune că aduce noroc. Vedeți apoi Piazza della Repubblica și vizitați Domul magnific, aflând o mulțime de detalii despre miraculoasa construcție a lui Brunelleschi. Turul se încheie în piața San Lorenzo, un loc numai bun pentru a continua explorarea sau pentru a găsi un loc fermecător pentru masa de prânz. Participarea la acest tur la începutul unui sejur în Florența este o bună modalitate de a obține informații utile pentru întreaga voastră ședere.  

Vezi și alte experiențe din Florența

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.