Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Vizitați o moară de vânt & participați la o degustare de ulei de măsline într-o experiență rurală autentică

Vizitați o moară de vânt & participați la o degustare de ulei de măsline într-o experiență rurală autentică

1 Reviews

Florența / Italia

Durată: 2 ore

Furnizor:

Viator

De la 14

Scurtă descriere:

Vizitați un producător italian de ulei de măsline și o moară de vânt în afara Florenței, unde veți descoperi cum se obține prețiosul ulei și cum funcționează o astfel de moară (mai ales când vremea este propice). Învățați care sunt calitățile unui ulei de măsline extra virgin, în timpul unei degustări, și vă bucurați de atmosfera rurală.

Repere:

  • Degustare de ulei de măsline și o vizită la o moară de vânt din afara Florenței;
  • Vă plimbați printr-o livadă de măslini pentru o experiență rurală autentică în Toscana;
  • Aflați cum sunt presate măslinele și cum este produs uleiul;
  • Vă bucurați de o sesiune de degustare ca să descoperiți caracteristicile unui ulei de calitate;
  • Aflați cum este făcută făina organică la o moară de vânt.

La ce să te aștepți:

Această activitate vă dă oportunitatea să vizitați o moară de vânt funcțională, unică în Italia, și să priviți modul în care se macină făina, ca în urmă cu două secole. Vă plimbați prin livada de măslini și spre presa fermei, și descoperiți secretele preparării uleiului de măsline celebru în Toscana.

Turul durează aproximativ o oră și include o plimbare în livadă, dar și o introducere în lumea tradițională a producătorilor de ulei de măsline, un tur ghidat la presă și la moara de vânt, căreia îi aflați istoria, detaliile despre restaurare și explicații tehnice despre felul de funcționare. Dacă vremea este bună, vedeți chiar moara funcționând și transformând grâul organic în făină.

Experiența se încheie cu o sesiune de degustare de ulei de măsline, în timpul căreia aflați care sunt calitățile esențiale ale unui ulei de măsline extra virgin.

Vezi și alte experiențe din Florența

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.