Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Urmați un traseu off-road pe urmele familiei Flinstone & cunoașteți zona rurală

Urmați un traseu off-road pe urmele familiei Flinstone & cunoașteți zona rurală

55 Reviews

Republica Dominicană

Durată: 4 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 49

Scurtă descriere:

Mergeți pe drumuri accidentate într-un buggy, ca în Familia Flinstone, în această aventură tematică de patru ore și jumătate din Punta Cana. Conduși de un ghid local, urmați un traseu off-road în regiunea rurală, oprindu-vă la o piață dominicană specifică, pentru a gusta cafea și cacao locale. Călătoriți pe lângă case frumoase, traversând peisaje cu plantații de banane și câmpuri de fermă, pline de oi, vaci și porci. Bucurați-vă de priveliștile fantastice ale regiunii de coastă pe drumul spre Peștera Minunilor (Fantasy Cave) și spre Bedrock City, o atracție tematică Flinstones. Toate echipamentele și transportul dus-întors de la hotelurile din Punta Cana sunt incluse.

Repere:

  • Bucurați-vă de o aventură tematică, într-un buggy, ca în Familia Flinstone, prin regiunea rurală dominicană;
  • Vizitați o piață dominicană rurală, pentru a degusta cafea locală și cacao;
  • Admirați priveliștile fantastice ale coastei și ale peisajului rural;
  • Explorați Fantasy Cave și Bedrock City, o atracție tematică Flinstones.

La ce să te aștepți:

Acest tur uimitor începe la o fermă din Bavaro. Înainte, primiți instrucțiuni de siguranță și operare a vehiculelor. Apoi, conduceți propriile buggy-uri automate, în caravană, urmând ghidul care vă conduce. 

Traseul tematic Flinstones are o lungime de 10 kilometri și vă poartă printr-o varietate de formațiuni stâncoase și de vegetație, direct în regiunea rurală, unde puteți vedea măgari, vaci, cai, oi și porci.

După aproximativ 25 de minute, faceți prima oprire la o casă tipic dominicană, la o colmado (o mică băcănie locală), unde puteți degusta cafea și cacao dominicane adevărate. Adânciți-vă în cultura dominicană în timp ce vă alăturați localnicilor la treburile zilnice. Nimeni nu vă cere să cumpărați ceva anume, însă dacă doriți să luați mâncare sau produse locale, puteți profita de această ocazie, fiindcă prețurile sunt foarte mici!

Aproximativ 20 de minute mai târziu, turul continuă pe trasee off-road, fiind înconjurați de priveliști răpitoare. Treceți de case colorate și traversați peisajul uimitor al plantațiilor de banane și ale câmpurilor cultivate. Aceasta este adevărata Republică Dominicană! Drumul devine și mai accidentat și aveți parte de vederile spectaculoase ale stâncilor formate pe parcursul a milioane de ani.

Turul continuă până ce sosiți la Cave of Fantasy (Peștera Minunilor)! Mai întâi, intrați în peșteră și plimbați-vă aproape pe toată întinderea ei, printre stalactite și stalagmite uriașe, frumos luminate. Aflați legenda Prințesei Ascunse (Hidden Pincess) și toate secretele ei! Aceasta nu este o peșteră publică, fiind accesibilă doar participanților turului. Este o experiență 100% autentică! În peșteră simțiți denivelările și suprafața neuniformă a potecii, fiindcă au fost făcute modificări minime, astfel încât să-și mențină autenticitatea naturală și frumusețea.

După ce explorați peștera, urcați scările spre Bedrock City! Bedrock City este un alt grup de peșteri care sunt situate deasupra peșterii mari, o combinație rară și unică! De ce se cheamă Bedrock City? Ei bine, aici vedeți casa lui Fred Flinstone, garajul cu celebra sa mașină și multe altele.

După aproximativ 35 de minute petrecute în peșteră, este vremea să vă întoarceți. Cu soarele pe față și cu părul zburat de vânt, călătoriți cu buggy-ul înapoi la fermă. Aici aveți ocazia să cumpărați pozele făcute de-a lungul excursiei și alte suveniruri sau să vă bucurați de aromele unor băuturi dominicane, la bar.

 

Vezi și alte experiențe din Republica Dominicană

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.