Acasa Experiențe de călătorie Vizitează fără să stai la coadă Sari peste coada de la intrarea în Galeriile Uffizi și admiră operele de artă ale Renașterii

Sari peste coada de la intrarea în Galeriile Uffizi și admiră operele de artă ale Renașterii

604 Reviews

Florența / Italia

Durată: 1 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 49

Scurtă descriere:

Sari peste coada de la intrarea în faimoasele Galerii Uffizi cu acest tur la pas de o oră și jumătate. Condus de un ghid expert, mergi printre capodoperele Renașterii și descoperi istoria lucrărilor și a marilor artiști din spatele lor. Vezi de aproape Nașterea lui Venus, de Botticelli, și Bunavestire de Leonardo da Vinci, și afli poveștile din spatele Galeriilor Uffizi. Fă un upgrade biletului, pentru a include un aperitiv tradițional sau o masă după vizita la muzeu (disponibile în ziua de marți, între lunile iulie și septembrie).

Repere:

  • Un tur de o oră și jumătate al Galeriilor Uffizi, cu un ghid expert în artă, fără să stai la coada de la intrare;
  • Vezi atracțiile iconicelor galerii și află-le istoria;
  • Ascultă poveștile despre artișii Renașterii, cum ar fi Giotto și Leonardo da Vinci;
  • Admiră Doni Tondo de Michelangelo, Nașterea lui Venus de Botticelli și Bacchus de Caravaggio;
  • Învață despre familia Medici din Florența medievală, ai cărei conducători au susținut marii artiști din acele vremuri;
  • Alege un tur după-amiaza (valabil tot timpul anului), dimineața (valabil doar între lunile mai și octombrie) sau seara (valabil doar între lunile iulie și septembrie);
  • Selectează turul de seară și optează să incluzi un aperitiv italian sau o cină cu patru feluri de mâncare după vizitarea galeriilor (opțiuni valabile doar marțea, între iulie și septembrie).

La ce să te aștepți:

Imaginate de Giorgio Vasari, Galeriile Uffizi au fost construite inițial pentru a adăposti birourile de justiție ale orașului, fiind treptat umplute cu lucrările de artă deținute de familia conducătoare, Medici. După ce familia Medici a pierdut puterea în secolul al XVIII-lea, impresionanta construcție a fost transformată în muzeu, astăzi găzduind 1.500 de opere de artă în cele 45 de încăperi ale sale.

Turul tău începe în fața Galeriilor Uffizi din Florența centrală, unde îți întâlnești ghidul. Mergi direct înăuntru, trecând de mulțimile și de coada de la intrare cu biletul tău cu acces prioritar. Ghidul te conduce la fiecare dintre atracțiile muzeului, oprindu-te să admiri Nașterea lui Venus, de Botticelli, Doni Tondo de Michelangelo, Bunavestire de Leonardo da Vinci și multe altele.

După aceea, urcă la nivelul următor, pentru a vedea capodoperele lui Caravaggio. Turul ales fie dimineața, după-amiaza sau seara se încheie după o oră și jumătate. Continuă să vizitezi muzeul în ritmul tău sau, dacă dorești, mergi la cafeneaua de pe acoperiș, pentru o băutură (pe propria cheltuială).

Tur seara, cu un upgrade pentru un aperitiv sau pentru cină (valabil doar marțea, între iulie și septembrie)

După ce ai admirat capodoperele de artă de la Galeriile Uffizi, fă un upgrade biletului tău pentru a-ți îmbogăți experiența cu un aperitiv sau o cină. La încheierea turului, ghidul te conduce la un restaurant din vibranta Piazza della Signoria. Bucură-te de un aperitiv tradițional florentin, sorbind dintr-un prosecco și încercând niște gustări tradiționale italiene. Adâncește-te în atmosfera frumoasei piețe iluminate în timp ce savurezi specialități toscane, cum ar fi paste și carne friptă de porc, servite alături de o apă minerală (alte băuturi sunt pe propria cheltuială).

Vezi și alte experiențe din Florența

Vizitează fără să stai la coadă

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.