Acasa Experiențe de călătorie Vizitează fără să stai la coadă Sari peste coada de la intrare și vizitează faimoasa Galleria dell’Accademia

Sari peste coada de la intrare și vizitează faimoasa Galleria dell’Accademia

745 Reviews

Florența / Italia

Furnizor:

Viator

De la 29

Scurtă descriere:

Bucură-te de acces direct la Galleria dell’Accademia din Florența cu acest bilet prin intermediul căruia sari peste coada de la intrare. Explorează muzeul care găzduiește capodopera Renașterii, sculptura David a lui Michelangelo, și admir-o de aproape. De asemenea, ai șansa să vezi și câteva dintre lucrările neterminate ale lui Michelangelo, printre care Prigioni, pe lângă picturile lui Sandro Botticelli și multe altele.

Repere:

  • Bilet de intrare la Galleria dell’Accademia, cu care sari peste coada de la intrare;
  • Treci de lungile cozi de la intrare cu biletul de acces prioritar în galerie;
  • Explorează în voie și vezi statuia originală David, magnifica sculptură a lui Michelangelo;
  • Descoperă două lucrări faimoase neterminate ale lui Michelangelo, San Matteo și Prigioni;
  • Admiră picturi de Botticeli și vizitează Muzeul Instrumentelor Muzicale.

La ce să te aștepți:

Fost spital în secolul XIV și apoi școală de artă, Galleria dell’Accademia expune azi lucrări de artă de top ale unor artiști ca Botticelli, Andrea Orcagna, și ale celui mai faimos dintre ei, Michelangelo. Sari peste lungile cozi de la intrarea în galerie și intră direct cu ajutorul biletului tău cu acces prioritar. Explorează muzeul în ritmul tău și oprește-te să admiri sculptura neterminată a lui Michelangelo, San Matteo, la fel ca și cele patru sculpturi intitulate Prigioni (Prizonierii), ce reprezintă patru prizonieri captivi în marmură, care încearcă să se elibereze.

Apoi îndreaptă-te către atracția principală a galeriei: sculptura David de Michelangelo, înaltă de 5,17 metri. Admiră contururile din marmură ale mușchilor și venelor subiectului statuii, pe care artistul a terminat-o la tinerețe. După aceasta, vizitează Muzeul Instrumentelor Muzicale din galerie, unde este expusă o mare colecție de instrumente cu coarde. De asemenea, poți să vezi și alte picturi la maeștrilor Renașterii, cum ar fi Botticelli și Filippino Lippi. Pleacă din galerie când dorești.

Vezi și alte experiențe din Florența

Vizitează fără să stai la coadă

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.