Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Petreceți o zi plină de distracții la cel mai faimos parc acvatic din Mallorca, Western Water Park

Petreceți o zi plină de distracții la cel mai faimos parc acvatic din Mallorca, Western Water Park

3 Reviews

Mallorca / Spania

Durată: 8 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 32

Scurtă descriere:

O excursie la Western Water Park înseamnă o ieșire minunată la cel mai popular parc acvatic din Mallorca. O zi excelentă pentru a vă bucura de multele tobogane cu apă și spectacole.

Repere:

  • Primiți informații despre Western Water Park (tobogane, spectacole, ponturi locale, sugestii);
  • Vizitați cel mai faimos parc acvatic din Mallorca;
  • Încercați toboganul kamikaze The Beast, cu cea mai mare cădere verticală din Europa;
  • Alunecați pe toată lungimea parcului, pe toboganul uriaș;
  • Stați pe spate și luptați-vă cu curenții râului sălbatic.

 

La ce să te aștepți:

Verificați locul de pornire al turului, în zilele disponibile.

 

Turul începe cu preluarea voastră, între orele 8:45 – 9:30. Apoi vă îndreptați spre zona de sud. Pe drum, ghidul vă oferă informații esențiale despre Western Water Park: despre tobogane, spectacole, ponturi locale, sugestii și recomandări, pentru a vă asigura că aveți parte de o zi fabuloasă.

 

Apoi ajungeți la parcul acvatic în jurul orei 10:40 și aveți la dispoziție timp liber, până în jurul orei 16:30. Apoi, vă întoarceți înapoi la hotel.

 

Western Water Park este cel mai faimos parc acvatic din Mallorca și dispune de o combinație excelentă de tobogane cu apă și spectacole – care fac din acest tur alegerea perfectă pentru toți membrii familiei.

 

Experimentați spectacolul de cowboy îndrăzneț, senzaționalele spectacole de scufundări, genialul spectacol al șoimului și multe altele.

 

Curse și tobogane extraordinare, pentru toată familia, asigură o zi de neuitat. Încercați The Beast, un tobogan kamikaze, cu cea mai mare cădere verticală din Europa, alunecați pe toată lungimea parcului, pe un tobogan uriaș, sau stați pe spate și luptați-vă cu curenții râului sălbatic – alegerea este a voastră.

 

Vezi și alte experiențe din Mallorca

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.