Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Optează pentru tiroliană, bungee jumping sau un tur cu Segway-ul în parcul de distracție Bavaro

Optează pentru tiroliană, bungee jumping sau un tur cu Segway-ul în parcul de distracție Bavaro

4 Reviews

Republica Dominicană

Furnizor:

Viator

De la 90

Scurtă descriere:

Ia cu tine întreaga familie pentru o zi plină de amuzament la parcul de distracții Bavaro, un loc de joacă și de aventuri în aer liber unic în Republica Dominicană! Alege trei din cele 15 activități impresionante, cum ar fi zborurile pe tiroliană, bungee jumping-ul, plimbările pe cai, paintball-ul sau un tur cu Segway-ul. Indiferent de ce alegi, bucură-te de un tur eco gratis prin împrejurimile luxuriante și răcorește-te cu o baie în piscina unei cascade. Pachetul de aventuri include transferul dus-întors de la hotelurile din Punta Cana, pentru o zi de joacă lipsită de griji.

Repere:

  • Pachet de aventuri la primul și unicul parc de distracții din Republica Dominicană;
  • Alege trei din cele 15 activități antrenante, de la zborurile pe tiroliană și bungee jumping și până la cățărările pe stâncă și mountain biking;
  • Explorează plantele locale și fauna sălbatică într-un tur eco gratuit;
  • Fă o baie răcoritoare într-o piscină naturală;
  • Transfer dus-întors din Punta Cana, inclus;
  • Alegere excelentă pentru grupuri și familii.

 

La ce să te aștepți:

Parcul de distracții Bavaro, primul și singurul de acest fel din Republica Dominicană, adună 15 atracții în același loc, la doar câteva minute de zona hotelului tău din Punta Cana. Pentru pachetul de aventuri, ai de ales trei din cele 15 activități disponibile. Activitățile includ zboruri pe tiroliană, plimbări pe cai, bungee jumping, un simulator de zbor, grădina de cățărări, un tur cu un Segway, zorbing (rostogolirea într-o sferă transparentă, pe o pantă), paintball, mountain biking, pump track (circuit format dintr-un traseu accidentat pentru biciclete, ce poate fi parcurs fără pedalare) și parcul cu dinozauri. După ce te bucuri de activități, poți să mergi într-un tur eco gratis, pentru a descoperi flora și fauna tipice insulei și să te răcorești la o cascadă naturală. Mâncarea, fotografiile și suvenirurile sunt disponibile la costuri suplimentare. Ai nevoie de încălțăminte sport.

Vezi și alte experiențe din Republica Dominicană

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.