Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Obțineți un bilet de intrare la parcul de distracții Tibidabo și distrați-vă pe cinste

Obțineți un bilet de intrare la parcul de distracții Tibidabo și distrați-vă pe cinste

29 Reviews

Barcelona / Spania

Durată: 24 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 35

Scurtă descriere:

Petreceți o zi la parcul de distracții Tibidabo, un loc magic care există de mai bine de un secol, și care este totodată un simbol al Barcelonei. Biletul vă permite accesul în toate atracțiile parcului. Bucurați-vă de priveliștile orașului și de ariile din jur.

Repere:

  • Petreceți o zi plină de distracție la parcul de distracții Tibidabo;
  • Bucurați-vă de atracțiile care oferă câte ceva pentru fiecare membru al familiei;
  • Priviți panorama Barcelonei de pe Tibidabo Sky Walk.

La ce să te aștepți:

Simțiți magia parcului de distracții Tibidabo și bucurați-vă de atracțiile sale clasice sau mai noi, în vreme ce admirați vederea orașului de mai jos. Biletul de o zi vă oferă acces la toate atracțiile parcului.

Parcul de distracții Tibidabo din Barcelona se află în vârful muntelui Tibidabo, cel mai înalt punct din Collserola Ridge și plămânul verde al orașului.

Parcul a fost fondat cu peste o sută de ani în urmă, iar astăzi găsiți în el peste 25 de atracții dintre care puteți alege, cu distracție pe cinste pentru toate categoriile de vârstă. Mergeți la Automaton Museum și găsiți activitați pentru toți cei din familie.

Nu ratați Tibidabo Sky Walk, la 500 de metri înălțime, un loc de unde vedeți Barcelona în toată splendoarea sa.

Vezi și alte experiențe din Barcelona

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.