Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Mergeți și vedeți lumea subacvatică, la acvariul din Palma de Mallorca

Mergeți și vedeți lumea subacvatică, la acvariul din Palma de Mallorca

11 Reviews

Mallorca / Spania / Europa

Durată: 3 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 27

Scurtă descriere:

Călătoriți prin lumea oceanelor la Palma Aquarium, care se află la doar 500 de metri de plaja Playa de Palma. Vedeți specii marine din Mediterană, Pacific și Atlantic, luați parte la activități senzaționale, cum ar fi scufundările printre pisici de mare și printre rechini, și multe altele.

Repere:

  • Explorați lumea subacvatică de la Palma Aquarium;
  • Călătoriți prin lumea oceanelor;
  • Bucurați-vă de activități populare pentru familii și copii.

La ce să te aștepți:

Vedeți viața marină din lumea oceanelor cu un bilet de intrare la Palma Aquarium din Palma de Mallorca. Casă pentru peste 8.000 de animale și pentru 700 de specii diferite, acvariul deschis în anul 2007 organizează activități orientate către mediu.

 

Bucurați-vă de o varietate de experiențe interactive, ce combină educația cu distracția, potrivite pentru oricine cu vârsta mai mare de opt ani. Luați parte la workshop-uri și la alte aventuri, cum ar fi popularele scufundări printre rechini și pisici de mare, și multe altele.

 

Uitați-vă la cel mai adânc bazin cu rechini din Europa și vedeți rechinii și meduzele cum înoată deasupra capului vostru. Căutați din priviri peștii clovni și peștii tetra negri, în cele 25 de acvarii dedicate mărilor tropicale. Experimentați o pădure tropicală în cea mai mare grădină de pe acoperiș din Spania și multe altele.

Vezi și alte experiențe din Mallorca

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.