Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Introduceți copiii în scuba diving, într-o experiență specială la Sa Coma în Mallorca

Introduceți copiii în scuba diving, într-o experiență specială la Sa Coma în Mallorca

Mallorca / Spania

Durată: 3 ore

Furnizor:

Viator

De la 59

Scurtă descriere:

Lăsați-vă copiii să facă scuba diving în ape puțin adânci, mai mici de doi metri adâncime, în timpul acestei experiențe de scufundări în Sa Coma. Special gândit pentru copiii de opt ani și mai mari, acest curs prietenos pentru începători le permite copiilor să respire pentru prima oară sub apă, să practice deprinderile de bază ale scufundărilor și să plece cu o diplomă specială. Transferul dus-întors de la hotel, o băutură și o gustare sunt incluse.

Repere:

  • Experiență care merită toți banii;
  • Alegere populară printre copii;
  • Tot echipamentul necesar este inclus;
  • Gustări și sucuri, incluse;
  • Ghid profesionist, prietenos și informat;
  • Transfer gratuit dus-întors de la hotel.

La ce să te aștepți:

Fiți gata pentru a fi preluați de la hotelul vostru între orele opt și nouă dimineața, ca să fiți transferați la centrul de scufundări, unde vă întâlniți cu instructorul profesionist și completați documentele necesare (inclusiv un chestionar medical) și primiți echipamentul de scufundări.

Copilul vostru primește un curs în care învață să se scufunde cu echipamentul necesar, precum și o prezentare a ce trebuie și ce nu trebuie să facă în timp ce respiră sub apă. Apoi, sub directa supraveghere a instructorului profesionist, copilul vostru face prima scufundare și practică deprinderile de bază de scuba diving în apa de mică adâncime. La finalul programului, fiecare copil primește o diplomă specială.

Sunteți lăsați la hotel în jur de ora 12:00. Asigurarea de scufundări, o gustare, o băutură și folosirea echipamentului necesar sunt incluse. Un DVD ca suvenir poate fi achiziționat la finalul experienței.

Notă: Vârsta minimă pentru această experiență este de opt ani, și toți copiii trebuie însoțiți de către un adult. Scufundările cu mai puțin de 24 de ore înaintea zborului cu avionul nu sunt recomandate.

Vezi și alte experiențe din Mallorca

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.