Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Interacționați cu delfinii într-o experiență inedită la Dolphin Discovery

Interacționați cu delfinii într-o experiență inedită la Dolphin Discovery

Republica Dominicană

Durată: 55 minute

Furnizor:

Viator

Scurtă descriere:

Apropiați-vă de unul dintre cele mai îndrăgite mamifere ale oceanului în timpul acestui tur în Punta Cana, la Dolphin Discovery. Această experiență unică în viață este perfectă pentru toate vârstele, datorită unei platforme subacvatice, care facilitează interacțiunea ușoară cu delfinii. Bucurați-vă de sărutul unui delfin, de o îmbrățișare sau de o strângere de mână, precum și de timpul liber de a înota cu ei. Această experiență populară include un instructaj de siguranță de 15 minute și 40 de minute de stat în apă. Turul de 15 persoane asigură o experiență personalizată!

Repere:

  • Program de 55 de minute de interacțiune cu delfinii în Punta Cana;
  • Bucurați-vă să dați mâna, să fiți sărutați și îmbrățișați de delfinii foarte bine antrenați;
  • Aflați informații despre aceste mamifere marine inteligente, în timp ce urmăriți farsele pe care le fac;
  • Mediu educativ, în deplină siguranță, ce se pretează pentru toate vârstele;
  • Experiența include un instructaj de siguranță de 15 minute, ținut de un îngrijitor profesionist;
  • Tur în grup mic, limitat la 15 persoane.

La ce să te aștepți:

Experimentați bucuria de a intra în interacțiune cu unul dintre cele mai iubite mamifere marine, în timpul acestei experiențe în Punta Cana, la Dolphin Dicovery. Alegerea perfectă pentru familiile venite în vacanță, acest tur unic incluse un instructaj de siguranță de 15 minute ținut de îngrijitori profesioniști, urmat de 40 de minute de distracție.

Stați pe o platformă subacvatică, cu picioarele în mare, pe măsură ce primiți instrucțiunile. Aflați informații despre delfini, despre viața lor din adâncuri și chiar despre modul în care comunică. Apoi lăsați-vă amuzați de jocurile lor energice și poate aveți parte de o îmbrățișare, un sărut sau de o scuturare de mână din partea acestor creaturi incredibile. Aveți chiar și posibilitatea de a înota cu delfinii, la sfârșitul programului de 55 de minute.

Vezi și alte experiențe din Republica Dominicană

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.